• Hotelli Hotel Mattsin Stand Combiard -huone Espoon Matinkylässä.
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Oma huone lapsille

1 huone aikuisille + oma huone lapsille

Oma huone lapsille, Mattsin combi-huone.

Oma huone lapsille vanhempien huoneen yhteydessä alk. 65 € / yö

Väliovella yhdistettävät Combi-huoneemme sopivat erinomaisesti perheen majoitukseen. Combi-huone yhdistää kaksi Standard-huonetta toisiinsa, jolloin vanhemmille ja lapsille saadaan kummallekin omat huoneet, joissa on oma kylpuhuone ja sisäänkäynti käytävältä huoneeseen. Kun väliovi on auki, voi viettää yhteistä aikaa kahden huoneen tilavuudella tai sulkea ovi ja jakaa tila eri huoneisiin.

Ravintolamme Frejan raikas ja ravitseva aamiainen kuuluu aina majoituksen hintaan.

Varaa Combi-huone: Puh. 029 308 0440matts@kassiopeia.fi

Naiset ostoksilla kauppakeskus Iso Omenassa Hotel Mattsin naapurissa, Espoon Matinkylässä.

Monipuolinen Espoo

Espoo on monipuolinen koko perheen kaupunkilomakohde, josta löytyy tehtävää ja elämyksiä jokaiseen makuun. Tarjolla on kaikkea kulttuurista shoppailuun, sekä aktivitteetteja ja luontoelämyksiä merellä, metsissä, järvimaisemissa tai puistoissa. Espoo tarjoaa runsain mitoin myös erilaisia kaupunkiseikkailuja ja ohjelmaa lapsiperheille.

Sijaintimme länsimetron varrella mahdollistaa liikkumisen sujuvasti myös Helsingin aktiviteettien pariin.

Duudsonit Activity Parkin sisäänpääsy -25 % hotellimme asiakkaille!

Koe nyt vauhdikas seikkailu Duudsonit Activity Parkiin! Vain kivenheiton päässä hotelliltamme, kauppakeskus Iso Omenassa sijaitsevassa Duudsonit Activity Parkissa vierailet nyt edullisesti, sillä jokainen Hotel Mattsissa majoittuja saa -25 % alennuksen pääsylipun hinnasta.

Kysy lisää hotellimme vastaanotosta!

Tutustu lisää Duudsonit Activity Parkiin!

Metroasema länsimetron varrella.

Erinomaiset liikenneyhteydet ja palvelut lähellä

Iso Omenan runsas kauppa- ja aktiviteettitarjonta on vain kivenheiton päässä, mutta myös Helsingin nähtävyydet, kaupat ja tapahtumat ovat metrolla helposti saavutettavissa. Länsimetro tuo suoraan Hotel Mattsille ja metron lisäksi myös bussit tai juna kuljettavat nopeasti ympäri pääkaupunkiseutua.

Patikkaretkeilijät Espoossa.

Ulkoilua upeissa maisemissa!

Ulkoilun ja patikkaretkeilyn ystäville on Nuuksion kansallispuisto varmasti Espoon suosituin kohde, josta löytyy runsain mitoin eripituisia päiväretkiä upean luonnon keskellä. Kansallispuisto tarjoaa mielenkiintoisia luontoreittejä sekä lapsiperheille että vaativammankin luonnossaliikkujan toiveisiin. Lisäksi Nuuksion kupeessa sijaitseva Suomen luontokeskus Haltia on myös koko perheen elämyksellinen kohde, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen useamminkin!

Nokkalan Majakka Espoon Rantaraitin varrella.

Nähtävyyksiä Espoossa

Espoo tarjoaa myös mielenkiintoisia kohteita ja reittejä kokea kävellen ja pyöräillen. Koko perheen päiväretki sopii esimerkiski Nokkalan Majakalle, josta pääsee jatkamaan merenrannan läheisyydessä pitkin Espoon Rantaraittia.

Hotel Mattsista pääset hyvin liikkeelle myös kaupunkipyörillä, sillä kaupunkipyöräparkki löytyy aivan hotellin lähettyviltä. Meillä on myös varastotilaa, jonne saa tarvittaessa omankin pyörän turvallisesti parkkiin.

Huoneet

Hotel Matts standard-room in Espoo.
Standard

Viihdy tyylikkäissä 24 m² Standard -huoneissamme nauttien kauniista skandinaavisesta sisustuksesta. Istahda mukavaan nojatuoliin tai rentoudu katsoen suosikkielokuvaasi taulutelevisiosta sängyssä loikoillen.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin junirsviitti Espoon Matinkylässä.
Junior Sviitti

Skandinaavisesti, rauhallisin sävyin sisustetut 34 m² kokoiset Junior Sviittimme antavat ripauksen lisäluksusta ja -tilaa vierailuusi. Nauti yöunista King Size sängystä ja valoisasta kylpyhuoneesta!

Lue lisää
Superior-room Hotel Matts.
Superior

Tervetuloa viihtymään 24 m² kokoisiin skandinaavisesti sisustetuihin Superior -huoneisiimme. Rentoudu nojatuolissa nauttien kupillinen kuumaa tai katsele mukavassa sängyssä suosikkiohjelmiasi taulutelevisiosta.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin sviitti Espoon Matinkylässä.
Sviitti

Erityisen tilavat ja viihtyisät 49,5 m² kokoiset Sviittimme tuovat arvokkuutta ja tilantuntua vierailuusi! Sviiteissä on erillinen makuuhuone King Size sängyllä, olohuone, valoisa kylpyhuone ja oma sauna!

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin Stand Combiard -huone Espoon Matinkylässä.
Standard Combi

Toisiinsa yhdistettävissä Standard Combi -huoneissamme majoitut vaikka koko perheesi kanssa. Viihtyisissä, rauhallisin sävyin sisustetuissa huoneissa on erillisvuoteet ja lisävuodemahdollisuus.

Lue lisää
Hotel Mattsin viihtyisät, kalustetut huoneistot tarjoavat kodinomaista majoittumista.

Ole meillä kuin kotonasi!

Huoneistomme soveltuvat yhden henkilön tai perheen majoitukseen, yhdeksi yöksi tai vaikka useammaksi kuukaudeksi. Kaikissa huoneistoissa on parveke, josta on näkymä uuden Tynnyripuiston suuntaan. Hotel Mattsin kaikki palvelut ovat käytössäsi koko vierailusi ajan.

Katso lisäinfo ja saapumisohje Hotel Mattsiin.