• Joutsen jäällä, meri
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Mitä tehdä Espoossa

Mitä tehdä Espoossa?

Metro asema, Metro station

Espoo on monipuolinen kaupunkilomakohde

Monipuolinen Espoo tarjoaa kulttuuria ja aktiviteetteja kaipaavalle runsaasti tekemistä ja lisäksi voit nauttia sekä merestä, luontokohteista että runsaasta kauppa- ja ravintolatarjonnasta.

Suosittelemme

Dreams for Lovers, aikaa sinulle ja hänelle.

Miniloma kahdelle

Lähde kumppanisi kanssa viettämään romanttista aikaa Hotel Mattsiin. Hemmottele rakastasi spa- ja rentoutushetkillä, romanttisella illallisella tai erilaisten aktiviteettien parissa. Mahdollisuuksia yhteisen ajan ohjelmaksi on lukematon määrä, joten sen voi parsia juuri sellaiseksi, mikä sopii sinulle ja hänelle parhaiten.

Inspiroidu täältä!

Matinkylän kartta, Hotel Matts.

Hotel Mattsissa majoitut keskeisellä sijainnilla, Matinkylän monipuolisten palveluiden äärellä ja erinomaisten liikenneyhteyksien, kuten länsimetron varrella. Hotellilta liikutkin hetkessä myös Helsingin tapahtumien ja nähtävyyksien pariin, etkä tarvitse siihen omaa autoa!

Tarjoukset Mattsin asiakkaille

Kellumo parikellunta

Kellumon rentoutukset

Hotel Mattsin asiakkaana saat Kellumon rentoutukset etuhintaan. Syvärentoutuskeskus Kellumo tarjoaa Hotel Mattsia vastapäätä rentoutuskelluntaa ja kotimaista Neurosonic -värähtelyhoitoa sekä näiden yhdistelmänä Rentoutuspakettia. Molemmat palvelut laskevat tutkitusti stressihormonin tuotantoa, sykettä ja verenpainetta ja parantavat näin mielialaa sekä unen laatua.

Katso palvelut ja niiden hinnat täältä

Espoon Duudsonit Activity Park

Koe nyt vauhdikas seikkailu Duudsonit Parkiin! Vain kivenheiton päässä hotelliltamme, kauppakeskus Iso Omenassa sijaitsevassa Duudsonit Activity Parkissa vierailet nyt edullisesti, sillä jokainen Hotel Mattsissa majoittuja saa -25 % alennuksen pääsylipun hinnasta. Kysy lisää hotellimme vastaanotosta!

Tutustu lisää Duudsonit Activity Parkiin!

Liikunta ja ulkoilu

Matinkylän uimahalli Hotel Mattsin naapurissa.

Matinkylän uimahalli

Aivan naapurissamme sijaitsee vasta-avattu ja huippumoderni Matinkylän uimahalli. Voit siis pulahtaa meillä majoittuessasi myös uimassa tai vaikka kuntoilemassa uimahallissa sijaitsevissa liikunta- ja kuntoilusalissa.

Katso aukioloajat ja lisätiedot!

Talvinen maisema Nokkalan venesatamasta Espoon Matinkylästä, jossa myös Hotel Matts sijaitsee.

Espoon Rantaraitti

Espoon Rantaraitti kulkee nimensä mukaisesti miltei rantaviivaa pitkin. Parinkymmenen kilometrin mittainen reitti tarjoaa loistavat ulkoilumaastot ja upean merimaiseman. Matkan Hotel Mattsista meren rannalle taittaa helposti joko kävellen, vuokrapyörillä tai linja-autolla. Rannassa voi pysähtyä nauttimaan mm. merenrantakahvila-ravintola Nokkalan Majakan tarjonnasta.

Nuuksion kansallispuisto

Luontoelämykset ovat helposti saavutettavissa hotelliltamme. Matkusta luonnonhelmaan nauttimaan vaikkapa Nuuksion kansallispuiston upeasta luonnosta. Matkaa kansallispuistoon on autolla vain reilu 20 km. Myös linja-auto vie perille, tarkista aikataulut HSL: n sivuilta. Mahdollisuuksia retkeilyyn Mattsin sijainnin puolesta on monia.

Nuuksion kansallispuisto
Muodostelmaluistelijoiden majoitusyhteistyökumppani.

Jääurheilua ja hiihtoa talvisin

Espoosta löytyy paljon tekojäitä, joissa pääsee talvisin luistelemaan. Katso Espoon tekojäät täältä. Ilmatar Areena on vain kilometrin päässä hotellistamme, josta löytyy mailallisia sekä mailattomia yleisöjäitä. Katso Espoon yleisöluisteluajat täältä. 

Espoon alueella pääset myös säiden suosiessa talvisin hiihtämään! Lue lisää täältä. Ulkoliikunta.fi-palvelusta voi tarkistaa mitkä ladut ovat hiihdettävissä.

Golfaa kesäisin Espoon viheriöillä

Espoossa on useampia laadukkaita golfkenttiä. Hotel Mattsin lähimmät golfkentät ovat Tapiola Golf vain 6,5 km päässä, ja Löfkulla Golf 12 km päässä. Helsingin puolella lähin golfkenttä on Helsingin Golfklubi, joka löytyy Talista, noin 16 km päässä hotellilta. Lue lisää läheisistä golfkentistä.

Ravintolat, kulttuuri & shoppailu

Espoon monet aktiviteetit

Aktiviteettien, shoppailun ja ravintolakokemusten ystävät löytävät Espoosta itselleen sopivaa tehtävää ja nautittavaa. Kokeile Skipperi-kaupunkiveneitä ja lähde matkaan rantakahvila-ravintola Nokkalan Majakalta. Monipuolinen ostosparatiisi, Kauppakeskus Iso-Omena, sijaitsee aivan hotellin naapurissa. Iso Omenasta löytyy myös ajanvietettä ja viihdettä koko perheelle esimerkiksi Finnkinon elokuvateatteri tai Duudsonit Activity Park, josta on kaikenlaista vauhdikasta ja jännää tekemistä lapsille. Espoon merenranta uimarantoineen sijaitsee vain noin 2 km päässä hotellilta. Lähialueella liikkumisessa voi hyödyntää Kaupunkipyöriä keväästä syksyyn.

Nokkalan Majakka tarjoaa makuelämyksiä ja upean merimaiseman Espoon Nokkalanniemessä.
Kulttuuria ja tapahtumia Espoossa

Koe Espoon kulttuuritarjonta

Espoon kulttuuritarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Museoita löytyy niin modernin taiteen ystäville kuin historian havinaa etsiville:

Elävän esityksen ystäville Espoon kulttuurikeskus ja Espoon Kaupunginteatteri tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia. Kaupunginteatteriin voit viedä myös ulkomaisen vieraasi, sillä esityksiin on aina saatavilla tekstitys englanniksi.

Espoo pähkinänkuoressa

Espoo on vuonna 1972 perustettu Suomen toiseksi suurin kaupunki, jossa asuu 288 000 asukasta (syyskuu 2019). Espoon alueella on ollut asutusta kuitenkin jo noin 8000 vuoden ajan. Espoon pinta-ala on maalla 312 km² ja vesistöissä 216 km². Espoossa on 165 saarta ja 95 järveä sekä merenrantaa 58 km. Espoon kulttuurimaisemat, ympäristö ja luontoalueet vaikuttavat hieman Suomelta pienoiskoossa!

Ilmakuva hotel Mattsilta Espoon Matinkylässä.