• Espoossa on paljon nähtävää ja koettavaa, lähde vaikka meriretkelle Nokkalasta!
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Mitä tehdä Espoossa

Mitä tehdä Espoossa?

Matinkylän kartta, Hotel Matts.

Monipuolinen kaupunkilomakohde

Hotel Mattsissa majoitut Espoon Matinkylän monipuolisten palveluiden ja erinomaisten liikenneyhteyksien, kuten Länsimetron äärellä. Liikut hetkessä myös Helsingin tapahtumien ja nähtävyyksien pariin, etkä tarvitse siihen omaa autoa! Meiltä saat lainaan pyörän, jolla pääset nauttimaan merellisen Espoon kauneimmista ulkoilureiteistä. Kysy lisää vastaanotosta.

Ohjelmaa lapsiperheille

Perheloma Espoossa Hotel Matts

Kauppakeskus Iso-Omena, sijaitsee aivan hotellin naapurissa. Iso Omenasta löytyy myös ajanvietettä ja viihdettä koko perheelle esimerkiksi Finnkinon elokuvateatteri tai Duudsonit Activity Park, josta on kaikenlaista vauhdikasta ja jännää tekemistä lapsille. Espoon merenranta uimarantoineen sijaitsee vain noin 2 km päässä hotellilta. Lähialueella liikkumisessa voi hyödyntää Kaupunkipyöriä keväästä syksyyn.

Tapiolassa sijaitsee Museo Leikki, joka on Suomen oma leikin, lelujen ja lapsuuden keväällä 2022 avautunut erikoismuseo. Se tarjoaa mielenkiintoisia ja nostalgisia elämyksiä kaikenikäisille. Lue lisää täältä.

Espoon Duudsonit Activity Park

Koe nyt vauhdikas seikkailu Duudsonit Parkiin! Vain kivenheiton päässä hotelliltamme, kauppakeskus Iso Omenassa sijaitsevassa Duudsonit Activity Parkissa vierailet nyt edullisesti, sillä jokainen Hotel Mattsissa majoittuja saa -30 % alennuksen pääsylipun hinnasta 20.6.-31.7.2024.  Kysy lisää hotellimme vastaanotosta!

Tutustu lisää Duudsonit Activity Parkiin!

Hemmottelu ja hyvinvointi

Kellumo parikellunta

Kellumon rentoutukset

Hotel Mattsin asiakkaana saat Kellumon rentoutukset etuhintaan. Syvärentoutuskeskus Kellumo tarjoaa Hotel Mattsia vastapäätä rentoutuskelluntaa ja kotimaista Neurosonic -värähtelyhoitoa sekä näiden yhdistelmänä Rentoutuspakettia. Molemmat palvelut laskevat tutkitusti stressihormonin tuotantoa, sykettä ja verenpainetta ja parantavat näin mielialaa sekä unen laatua.

Katso palvelut ja niiden hinnat täältä

Konsertit

Meri & saaristo

Koe pääkaupunkiseudun saariston uusin ja hienoin reitti!

FRS Finlandin Läntinen saaristoreitti yhdistää Espoon ja Helsingin saaristokohteet. Matkalla voit nauttia kauniista saaristosta ja välillä pysähtyä esimerkiksi Lonnassa syömässä tai Vallisaaressa ihastelemassa luontoa. Hyppää vesibussin kyytiin Nokkalan Majakalta.

Hotel Mattsin asiakkaana saat etuhinnan FRS Finlandin Läntisen Saaristoreitin lipuista. Majoittuessasi meillä, kysy lisää vastaanotosta.

Näyttelyt

Sateenvarjot taivasta kohden.

Koe Espoon kulttuuritarjonta

Espoon kulttuuritarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Museoita löytyy niin modernin taiteen ystäville kuin historian havinaa etsiville:

Elävän esityksen ystäville Espoon kulttuurikeskus ja Espoon Kaupunginteatteri tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia. Kaupunginteatteriin voit viedä myös ulkomaisen vieraasi, sillä esityksiin on aina saatavilla tekstitys englanniksi.

Ateneumissa on alkanut Eero Järnefeltin näyttely, joka jatkuu 25.8. asti. Näyttely esittelee Eero Järnefeltin (1863–1937) mittavaa tuotantoa sekä taiteilijan merkitystä Suomen taiteelle sekä suomalaisuudelle.

Eero Järnefeltin näyttely Ateneumissa

Ateneumissa on alkanut Eero Järnefeltin näyttely, joka jatkuu 25.8. asti. Näyttely esittelee Eero Järnefeltin (1863–1937) mittavaa tuotantoa sekä taiteilijan merkitystä Suomen taiteelle sekä suomalaisuudelle.

Tiesitkö, että meiltä pyrähdät nopeasti Ateneumiin Helsingin keskustaan metrolla vain reilu 20 minuutissa?

Mauri Kunnaksen näyttely WeeGeessä

Mauri Kunnas -näyttely WeeGeessä

Mauri Kunnaksen näyttely sopii ihan koko perheelle!

Rakastettua kirjailijaa esittelevässä näyttelyssä kurkistetaan Kunnaksen henkilötarinaan ja kirjojen syntyprosessiin. Esillä on muun muassa tarkkoja lyijykynäluonnoksia ja värikkäitä vesiväriluonnoksia.

Lue lisää näyttelystä.

Romanttista aikaa kaksin

Dreams for Lovers, aikaa sinulle ja hänelle.

Miniloma kahdelle

Hemmottele rakastasi spa- ja rentoutushetkillä, romanttisella illallisella tai erilaisten aktiviteettien parissa. Mahdollisuuksia yhteisen ajan ohjelmaksi on lukematon määrä, joten sen voi parsia juuri sellaiseksi, mikä sopii sinulle ja hänelle parhaiten.

Inspiroidu täältä!

Ulkoilu ja liikunta

Finnoon luontopolku

Finnoon luontopolku (Suomenojan lintuallas) on loistava paikka tutustua lintujen elämään! Lintuja on paljon ja niitä pääsee paikoin seuraamaan hyvinkin läheltä. Alueen merkittäviä pesimälajeja ovat mm. liejukana, mustakurkku-uikku ja naurulokki. Finnoon luontopolun varrella on kaksi lintutornia Finnoonlahden eri puolilla. Luontopolku on helppokulkuinen ja kuljettavissa myös esimerkiksi lastenrattaiden kanssa.

city tour hop-on hop-off bussi

Hop-On Hop-Off bussikiertoajelu Helsingissä

Astu mukavaan kaksikerroksiseen bussiin ja valmistaudu unohtumattomaan seikkailuun Suomen pääkaupungissa! Hotellimme asiakkaat saavat -20 % alennuksen City Tourin Hop-On Hop-Off bussikiertoajelusta.
Kysy alennuskoodi hotellimme vastaanotosta!

Matinkylän uimahalli Hotel Mattsin naapurissa.

Matinkylän uimahalli

Aivan naapurissamme sijaitsee vasta-avattu ja huippumoderni Matinkylän uimahalli. Voit siis pulahtaa meillä majoittuessasi myös uimassa tai vaikka kuntoilemassa uimahallissa sijaitsevissa liikunta- ja kuntoilusalissa.

Katso aukioloajat ja lisätiedot!

Huom! Matinkylän uimahalli on suljettuna 1.6.2024 – 31.7.2024.

Lähellä on myös Matinkylän uimaranta, josta löytyy suihkut ja pukukopit. Katso lisää Espoo.fi sivulta!

 

Kaupunkipyörät Nokkalan Majakan edustalla Espoossa.

Espoon Rantaraitti

Espoon Rantaraitti kulkee nimensä mukaisesti miltei rantaviivaa pitkin. Parinkymmenen kilometrin mittainen reitti tarjoaa loistavat ulkoilumaastot ja upean merimaiseman. Matkan Hotel Mattsista meren rannalle taittaa helposti joko kävellen, vuokrapyörillä tai linja-autolla. Rannassa voi pysähtyä nauttimaan mm. merenrantakahvila-ravintola Nokkalan Majakan tarjonnasta.

Fatbike pyöräilijöitä

Vuokraa Fatbike tai varaa ohjattu retki!

Natura Viva tarjoaa Fatbike-omatoimivuokrausta Matinkylän melontapisteellä, josta nappaat helposti pyörän mukaan. Varaa pyörä Natura Vivan nettisivuilta.

Natura Viva järjestää myös ohjattua melonta-, sup-, tai fatbike-retkiä. Tutustu retkiin täältä!

Nuuksion kansallispuisto

Luontoelämykset ovat helposti saavutettavissa hotelliltamme. Matkusta luonnonhelmaan nauttimaan vaikkapa Nuuksion kansallispuiston upeasta luonnosta. Matkaa kansallispuistoon on autolla vain reilu 20 km. Myös linja-auto vie perille, tarkista aikataulut HSL: n sivuilta. Mahdollisuuksia retkeilyyn Mattsin sijainnin puolesta on monia.

Nuuksion luonnonpuisto on upea retkikohde, jossa voi helposti majoittuessa Hotel Mattsissa.
Golfpaketti Espoo

Golfaa kesäisin Espoon viheriöillä

Espoossa on useampia laadukkaita golfkenttiä. Hotel Mattsin lähimmät golfkentät ovat Tapiola Golf vain 6,5 km päässä, ja Löfkulla Golf 12 km päässä. Helsingin puolella lähin golfkenttä on Helsingin Golfklubi, joka löytyy Talista, noin 16 km päässä hotellilta. Katso lisää golf & majoitus -paketeistamme ja varaa golfloma Pickalan viheriöille.

Jääurheilua ja hiihtoa talvisin

Espoosta löytyy paljon tekojäitä, joissa pääsee talvisin luistelemaan. Katso Espoon tekojäät täältä. Ilmatar Areena on vain kilometrin päässä hotellistamme, josta löytyy mailallisia sekä mailattomia yleisöjäitä. Katso Espoon yleisöluisteluajat täältä. 

Espoon alueella pääset myös säiden suosiessa talvisin hiihtämään! Lue lisää täältä. Ulkoliikunta.fi-palvelusta voi tarkistaa mitkä ladut ovat hiihdettävissä.

Ruoka & viini

Nokkalan Majakka on upea rantakahvila-ravintola Espoossa vain kahden kilometrin päässä Hotel Mattsilta.

Makunautintoja meren äärellä

Ravintolakokemusten ystävät löytävät Espoosta itselleen sopivaa tehtävää ja nautittavaa. Lähde vaikka makumatkalle rantakahvila-ravintola Nokkalan Majakkaan!

Espoo pähkinänkuoressa

Ilmakuva hotel Mattsilta Espoon Matinkylässä.

Espoo on vuonna 1972 perustettu Suomen toiseksi suurin kaupunki, jossa asuu 288 000 asukasta (syyskuu 2019). Espoon alueella on ollut asutusta kuitenkin jo noin 8000 vuoden ajan. Espoon pinta-ala on maalla 312 km² ja vesistöissä 216 km². Espoossa on 165 saarta ja 95 järveä sekä merenrantaa 58 km. Espoon kulttuurimaisemat, ympäristö ja luontoalueet vaikuttavat hieman Suomelta pienoiskoossa!