Standard - viihdy skandinaavisen tyylikkäissä huoneissa

Viihdy tyylikkäissä 24 m² Standard -huoneissamme nauttien kauniista skandinaavisesta sisustuksesta. Istahda mukavaan nojatuoliin tai rentoudu katsoen suosikkielokuvaasi taulutelevisiosta sängyssä loikoillen. Työmatkalaisen työnteko sujuu helposti huoneen työpöydän ääressä. Standard huoneista on näkymä joko kadulle tai rauhalliselle sisäpihallemme. Osassa sisäpihan puoleisista huoneista on ranskalainen parveke. Toisen kerroksen Standard huoneisiimme ovat myös lemmikit tervetulleita! Lemmikkihuoneita on rajoitetusti ja perimme lemmikeistä lisämaksun.

Espoon Hotel Mattsin Standard hotellihuoneen valoisa ja tilava kylpyhuone.

Huonevarustelu
Twin-vuoteet
Wi-Fi
Ilmastointi
Taulutelevisio
Hiustenkuivain
Vedenkeitinsetti
+ kahvi, tee, sokeri, kaakao, maito
Minibaari
Tallelokero
Silitysrauta sekä -lauta
Lisävuodemahdollisuus (lisämaksu)
Valoisa ja tyylikäs kylpyhuone
Palvelut
Vastaanottopalvelut 24/7
Aamiainen kuuluu hintaan
Ravintola Freja
Aulabaari
Kokous- ja saunatilat
Pesulapalvelut
Autohalli
Näköalat
Sisäpihalle / kadulle

Hotellihuoneet

Hotel Matts standard-room in Espoo.
Standard

Viihdy tyylikkäissä 24 m² Standard -huoneissamme nauttien kauniista skandinaavisesta sisustuksesta. Istahda mukavaan nojatuoliin tai rentoudu katsoen suosikkielokuvaasi taulutelevisiosta sängyssä loikoillen.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin junirsviitti Espoon Matinkylässä.
Junior Sviitti

Skandinaavisesti, rauhallisin sävyin sisustetut 34 m² kokoiset Junior Sviittimme antavat ripauksen lisäluksusta ja -tilaa vierailuusi. Nauti yöunista King Size sängystä ja valoisasta kylpyhuoneesta!

Lue lisää
Superior-room Hotel Matts.
Superior

Tervetuloa viihtymään 24 m² kokoisiin skandinaavisesti sisustetuihin Superior -huoneisiimme. Rentoudu nojatuolissa nauttien kupillinen kuumaa tai katsele mukavassa sängyssä suosikkiohjelmiasi taulutelevisiosta.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin sviitti Espoon Matinkylässä.
Sviitti

Erityisen tilavat ja viihtyisät 49,5 m² kokoiset Sviittimme tuovat arvokkuutta ja tilantuntua vierailuusi! Sviiteissä on erillinen makuuhuone King Size sängyllä, olohuone, valoisa kylpyhuone ja oma sauna!

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin Stand Combiard -huone Espoon Matinkylässä.
Standard Combi

Toisiinsa yhdistettävissä Standard Combi -huoneissamme majoitut vaikka koko perheesi kanssa. Viihtyisissä, rauhallisin sävyin sisustetuissa huoneissa on erillisvuoteet ja lisävuodemahdollisuus.

Lue lisää