• Moderni Hotel Matts tarjoaa kokous- ja tapahtumatiloja yritysten kokouksiin ja tilaisuuksiin Espoossa.
  • Kokouksen osallituja kirjoittamassa muistiinpano kokouksessa Hotel Mattsin kokoustiloissa Espoossa.
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Kokoukset & Tapahtumat

Kokoukset & Tapahtumat

Hotel Matts tarjoaa aivan uudet, tyylikkäät ja monipuoliset kokoustilat erilaisiin juhliin ja tapahtumiin avautuessaan 2021. Sijaitsemme erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä ja meille voikin saapua helposti vaikkapa metrolla. Matinkylän metron läntinen sisäänkäynti on hotellin pääsisäänkäynnin välittömässä yhteydessä. Järjestä kanssamme onnistunut tapahtuma, oli kyseessä kokous, Tyky-päivät, messut tai yksityistilaisuus. Tyylikkäät tilamme sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat onnistuneen tilaisuuden! Meille myös vastuullisuus on tärkeää ja toteutamme kokoukset mahdollisimman vihreästi.

Hotel Mattsissa, Espoossa järjestät vastuullisen kokouksen.

Tarjoamme myös kokous+majoitus -paketteja, jolloin majoitus järjestetään toiveiden mukaan joko Hotel Mattsin tyylikkäissä hotellihuoneissa tai tilavammissa, hyvin varustelluissa huoneistoissa.

Etsitkö kokoustilaa Espoossa?

Katu- ja kattokerroksemme tiloissa voi järjestää kokouksia, tapaamisia, myyntinäyttelyitä, juhlia, yritystilaisuuksia tai vaikka Tyhy-päivät. Hotellimme katutasossa sijaitsee avara 100-paikkainen kokous- ja tapahtumatila sekä 183-paikkainen ravintolatila. Ylimmässä kerroksessa tarjoamme tyylikkään 50-paikkaisen, omalla baarilla varustetun tapaamistilan.

Asiakaspaikat: 
Ravintola katutasossa 183
Kokoustila katutasossa 100, istuva illallinen 64
Yksityistila seitsemännessä kerroksessa 50

Tiimipäivät, kokous tai tyky-päivät järjestyvät Hotel Mattsissa Espoossa.

Kokouspaketit Hotel Mattsissa

Tarjoamme niin puolipäivä- kuin koko päivän kokouspaketteja kokous- ja tapahtumatiloissamme. Ravintolamme Freja luo inspiroivia tarjoiluja kahvitauoille ja lounas tarjoillaan kokoustilan välittömässä läheisyydessä, ravintolamme tiloissa. Kokoustaessasi kattokerroksen kabinetissa järjestyvät kahvitukset samaan tilaan.

Raikas salaattiannos osana kokouslounasta Hotel Mattsissa Espoossa.

Kokous + majoitus

Kokous- ja majoituspaketeissa räätälöimme tilaisuuden ja majoituksen toiveidenne mukaan. Hotellissamme voi majoittua tyylikkäissä, skandinaavisesti sisustetuissa hotellihuoneissa tai monipuolisissa huoneistoissa. Huoneistoista voi valita parvekkeellisen yksiön, kaksion, kolmion tai neliön. Sekä hotellissa että huoneistohotellissa majoittuessa aamiainen kuuluu huoneen hintaan.

Tapahtuma tai saunailta Espoon kattojen yllä

Hotel Mattsin kattokerroksesta löydät viihtyisän lounge-tilan, kaksi saunaa, kabinetin sekä osittain katetun kattoterassin. Ylimmän kerroksen suljettava tapaamistila baareineen mahdollistaa hyvät puitteet monenlaisille tilaisuuksille.

Tyylikäs ja moderni kokoustila Hotel Mattsin ylimmässä kerroksessa Espoossa.

Vuokrattavat saunatilat

Kattokerroksen kaksi saunaa ovat varattavissa yksityiskäyttöön joko yhdessä tai erikseen. Kattokerroksen erillisten saunojen yhteydessä ovat pukeutumistilat ja katettu terassi, jossa saunojat voivat viilentyä löylyjen lomassa.

Vuokrattavat saunatilat, joissa voi viihtyä niin hotelliasukkaat kuin muutkin, sijaitsevat modernin Hotel Mattsin ylimmässä kerroksessa.

Asiakaspaikat 7 krs.: 
Yksityistila 50 istumapaikkaa
Kattoterassi 150
Saunat /sauna 6

Kokoustila katutasossa:

100 henkilöä, istuva illallinen 64 henkilöä

 

Pyydä kokoustarjous myyntipalvelustamme!

Myyntipalvelun yhteystiedot:

Kassiopeia Hotels & Restaurants
Kutojantie 6-8
02630 Espoo
puh. 040 922 2653 (Kassiopeia Hotels & Restaurants myyntipalvelu, Kassiopeia.fi)
email: matts@kassiopeia.fi

Tarjouspyyntö

Kuinka monta huonetta tarvitsette

Näyttävä kala-annos ja viinilasit Hotel Mattsin juhlatilassa Espoon Matinkylässä.

Ravintola Freja

Ravintola Frejan edustavat tilat ja tasokkaan keittiömme valmistamat tarjoilut ovat oiva yhtälö, kun haluatte järjestää tilaisuuden tai tapahtuman. Ravintola palvelee aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä!

Tutustu lisää Frejaan.

Uudet ja modernit vuokrattavat saunatilat Espoossa Hotel Mattsin kattokerroksessa!

Saunatilat

Tunnelmalliset saunatilamme sopivat hyvin vaikka ystävien yhteiseen illanviettoon. Kaksi erillistä saunaa voi varata yhdessä tai erikseen ja saunaillan tarjoilut järjestyvät myös ravintolastamme Frejasta!

Kysyy lisää myyntipalvelustamme matts@kassiopeia.fi