• Hotel Mattsin alakerran ravintola Frejan ravintolasali.
  • Vuokrattavat kokoustilat Hotel Mattsissa, Espoon Matinkylässä.
  • Hotel Mattsin ravintola Frejan baari.
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Kokoustilat ja tapahtumat

Vuokrattavat kokoustilat ja tapahtumat, Espoo

Vuokrattavat kokoustilat Hotel Mattsissa, Espoon Matinkylässä.

Tarjoamme tyylikkäät ja monipuoliset kokoustilat sekä tilat erilaisiin tapahtumiin!

Järjestämme kanssanne onnistuneet kokoukset ja tapahtumat tarjoiluista majoitukseen. Olipa kyseessä kokous, tyky-päivä, messut tai yksityistilaisuus. Tarjoamme myös kokous+majoitus -paketteja, jolloin majoitus järjestetään toiveiden mukaan joko Hotel Mattsin tyylikkäissä hotellihuoneissa tai tilavammissa, hyvin varustelluissa huoneistoissamme. Tyylikkäät tilamme sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat onnistuneen tilaisuuden.

Sijaitsemme erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä ja meille voikin saapua vaikkapa metrolla. Matinkylän metroasema on hotellin pääsisäänkäynnin välittömässä yhteydessä.

Kun etsit tiloja ja tarjoiluja Espoon kruunupaikalta, auttaa myyntipalvelumme sinua kokouksen, juhlan tai tapahtuman suunnittelussa!

puh. 040 456 2059
email: sales@kassiopeia.fi
Kassiopeia Hotels & Restaurants

Tiimipäivät, kokous tai tyky-päivät järjestyvät Hotel Mattsissa Espoossa.

Kokoustilat Hotel Mattsissa

Kokoustiloissamme voi järjestää kokouksia, tapaamisia, myyntinäyttelyitä, juhlia, yritystilaisuuksia tai vaikka tyky-päivän. Hotellimme katutasossa sijaitsee avara 100-paikkainen kokous- ja tapahtumatila omalla sisäänkäynnillä ja wc-tiloilla. Katutasossa sijaitsee lisäksi 183-paikkainen ravintola Frejan ravintolasali ja baari.

Hotelli ja huoneistohotelli Hotel Matts Espoon Matinkylässä.

Saapuminen autolla ja pysäköinti

Hotel Matts sijaitsee Länsiväylän ja Kehä II välittömässä läheisyydessä. Saapuessasi meille autolla voit hyödyntää parkkihallimme asiakasparkkipaikkoja saatavuuden mukaan (max korkeus 2,4 m). Parkkihallin sisäänajo sijaitsee osoitteessa Suomenlahdentie 5 (Kauppakeskus Iso-Omenan pysäköintihallin sisäänajo). Parkkihallissa käänny liikenneympyrästä vasemmalle Hotel Matts -kyltin mukaisesti. Hotellin pysäköintipaikat sijaitsevat kerroksessa K2.

Pysäköintihinta:
2,5 € / h
17 € / päivä

Ravintola Frejan asiakkaana saat neljä tuntia ilmaista parkkiaikaa. Sähköautojen latauksesta veloitamme erikseen.

Rvaintola Frejan ravintolasali.

Asiakaspaikat

  • Ravintola Freja katutasossa 183
  • Kokoustila katutasossa: cocktail-tilaisuus 100, istuva illallinen 64
  • Saunat / sauna 6

Ravintola Frejan edustavat tilat sopivat jopa 183 hengen juhliin ja tilaisuuksiin ja tasokkaan keittiömme valmistamat tarjoilut ovat oiva yhtälö, kun haluatte järjestää tilaisuuden tai tapahtuman.

Tutustu Frejaan

Frejan baari Hotel Mattsin katutasossa Espoon Matinkylässä.

Viihdy tyylillä tai vähän rennommin!

Ravintola Frejasta löytyy myös tilava baari sekä suojaisa sisäpihan terassi.

Tutustu Frejaan

Lounasannos ravintola Frejassa Espoossa.

Kokouspaketit

Tarjoamme niin puolipäivä- kuin koko päivän kokouspaketteja kokous- ja tapahtumatiloissamme. Ravintolamme Freja luo inspiroivia tarjoiluja kahvitauoille ja lounas tarjoillaan kokoustilan välittömässä läheisyydessä, ravintolamme tiloissa.

Hotelli Hotel Mattsin junirsviitti Espoon Matinkylässä.

Kokous + majoitus

Kokous- ja majoituspaketeissa räätälöimme tilaisuuden ja majoituksen toiveidenne mukaan. Hotellissamme voi majoittua tyylikkäissä, skandinaavisesti sisustetuissa hotellihuoneissa tai monipuolisissa huoneistoissa. Huoneistoista voi valita parvekkeellisen yksiön, kaksion, kolmion tai neliön. Sekä hotellissa että huoneistohotellissa majoittuessa aamiainen kuuluu huoneen hintaan.

Hotel Mattsin huoneet

Hotel Mattsin huoneistot

Vuokrattavat saunatilat

Kattokerroksen kaksi saunaa ovat varattavissa yksityiskäyttöön joko yhdessä tai erikseen. Kattokerroksen erillisten saunojen yhteydessä ovat pukeutumistilat ja katettu terassi, jossa saunojat voivat viilentyä löylyjen lomassa. Tunnelmalliset saunatilamme sopivat hyvin vaikka ystävien yhteiseen illanviettoon. Saunaillan tarjoilut järjestyvät myös ravintolastamme Frejasta!

Kysyy lisää myyntipalvelustamme: sales@kassiopeia.fi / puh. 040 456 2059

Uudet ja modernit vuokrattavat saunatilat Espoossa Hotel Mattsin kattokerroksessa!

Tarjouspyyntö

    Kuinka monta huonetta tarvitsette