• Ravintola Freja on uusi rennon tyylikäs ravintola Espoossa Hotel Mattsin katutasossa.
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Ruoka & juoma

Ruoka & juoma

Värikäs alkuruoka, pääruoka ja viinilasit tunnelmallisessa ravintolassa Espoossa.

Tervetuloa Ravintola Frejaan!

Freja avautuu Espoon Matinkylään 2021!

Meillä viihdytään ja nautitaan rennossa ilmapiirissä! Tarjoilemamme maut luodaan satokausia kunnioittaen ja hyödynnämme vahvasti lähiruokaa. Luomme makuelämyksiä ja valmistamme ruokaa kekseliäästi ja monipuolisesti -osa annoksistamme valmistetaan hiiligrillissä. Meiltä löytyy annoksia aina myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

Frejassa nautit monipuolista aamiaista ja laadukasta arkilounasta. Iltaisin tarjoamme makuelämyksiä sekä hotellin asukkaille että kaikille laadukasta illallisravintolaa etsiville.

Meillä on tunnelmallinen tummasävyisellä baarialue ja valoisa ravintolasali. Freja sijaitsee Hotel Mattsin katutasossa, Matinkylän metroaseman läntisen sisäänkäynnin vieressä. Tarjoamme ravintolamme asiakkaille pysäköintimahdollisuuden. Kesäisin ravintola laajenee sisäpihan viihtyisille terasseille.

Yhteystiedot: 
Ravintola Freja
Tynnyritie 1, 02230 Espoo
matts@kassiopeia.fi

Hotelliaamiainen Espoon Hotel Mattsissa on raikas, värikäs ja runsas.

Aamiainen

Aloita aamu kiireettömällä aamiaisella. Hotel Mattsin monipuolisesta ja herkullisesta aamiaispöydästä löydät kaikkea mitä tarvitset hyvään päivän aloitukseen! Maittava ja ravitseva hotelliaamiainen tarjoillaan hotellimme katutasossa sijaitsevassa 190-paikkaisessa ravintola Frejassa. Hotel Matts Espoossa ja huoneistoissamme majoittuville aamiainen on maksuton, mutta hotelliaamiaisellemme ovat lämpimästi tervetulleita myös muualla majoittuvat.

Runsaan aamiaisemme hinta ilman yöpymistä on 18 €/hlö (9 € lapset alle 12 v). Aamiainen tarjoillaan arkisin klo 6.30-10 ja viikonloppuisin klo 7.30-11.00 asti.

Lounas – yksin, kaksin tai seurassa

Katutason ravintolamme on avoinna kaikille ja lounasta tarjoillaan aina arkipäivisin. Vaihtuvalta lounaslistalta löytää satokauden makuja. Raikas ja värikäs salaattipöytä sekä päivän keitto kuuluvat lounaaseen. Viikonloppuisin hotelliaamiaista on saatavilla klo 11.00 asti, jonka jälkeen aloitamme menun tarjoilun.

Herkullinen lounasannos Espoon Matinkylässä, Hotel Mattsin ravintolassa.
Ruoka-annos ja viinejä tullaan tarjoilemaan ravintola Frejassa Espoossa

Menu

Menumme tuo pöytään satokausia ja lähiruokaa kunnioittavia makuja. Osa annoksistamme valmistetaan keittiön hiiligrillissä, joka tuo paahteista makua annoksiin. Meiltä myös herkullisia vaihtoehtoja kasvissyöjille ja vegaaneille jokaisessa ruokalajissa. Meillä voit syödä nopeasti esimerkiksi burgerin tai salaatin tai vaihtoehtoisesti nauttia pitkän kaavan mukaan Frejan tasting-menun. Annoksemme saa myös lapsille sopivan kokoisina.

Kutsumme sinut rennolle, mutta laadukkaalle illalliselle!

Lobbybar

Hotel Mattsin vastaanoton yhteydessä, katutasossa sijaitsevasta Lobbybaarista saat pientä suolaista ja makeaa syötävää sekä virvokkeita vuorokauden ympäri. Vastaanottomme tulee palvelemaan 24/7.

Hotel Mattsin aulabaarista saa pintä makeaa ja suolaista sekä juomia, kuten kahvia vuorokauden ympäri.