• Ravintola Frejan à la carte menun annoksia Espoossa.
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Ruoka & juoma

Ruoka & juoma

À la carte menun alkuruoka ravintola Frejassa Espoossa.

Tervetuloa Ravintola Frejaan!

Frejassa viihdytään ja nautitaan rennossa ilmapiirissä! Maut syntyvät satokausia kunnioittaen ja löydät menusta niin tuttuja klassikoita kuin uusia makuja. Makuelämyksiä luodaan valmistaen ruokaa kekseliäästi ja monipuolisesti -osa annoksista valmistetaan hiiligrillissä. Frejasta löytyy annoksia aina myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

Frejassa tarjoillaan hotelliaamiaista ja laadukasta arkilounasta. Iltaisin tarjolla makuelämyksiä sekä hotellin asukkaille että kaikille laadukasta illallisravintolaa etsiville.

Ravintolassa on tunnelmallinen tummasävyisellä baarialue ja valoisa ravintolasali. Freja sijaitsee Hotel Mattsin katutasossa, Matinkylän metroaseman läntisen sisäänkäynnin vieressä. Tarjoamme ravintolan asiakkaille pysäköintimahdollisuuden. Kesäisin ravintola laajenee sisäpihan viihtyisille terasseille.

Yhteystiedot: 
Ravintola Freja (avoinna ma-pe)
Suomenlahdentie 7, 02230 Espoo
freja@kassiopeia.fi
044 414 8056
ravintolafreja.fi

Varaa pöytä Frejaan tästä!

Lounas – yksin, kaksin tai seurassa

Katutason ravintolamme Freja on avoinna kaikille ja lounasta tarjoillaan aina arkipäivisin klo 11-15. Vaihtuvalta lounaslistalta löytää monipuolisen ja raikkaan makujen kokonaisuuden. Saatavilla keitto ja salaatti -lounas sekä lämpimän annoksen sisältävä lounas.

Tutustu Frejan lounasmenuun

Lounasannos ravintola Frejassa Espoossa.
Ravintola Frejan à la carte menun annoksia Espoossa.

Menu

Menu tuo pöytään satokausien makuja ja osa annoksista valmistetaan keittiön puuhiiligrillissä, joka tuo paahteista makua annoksiin. Ravintolasta myös herkullisia vaihtoehtoja kasvissyöjille ja vegaaneille jokaisessa ruokalajissa. Meillä voit syödä nopeasti esimerkiksi burgerin tai salaatin tai vaihtoehtoisesti nauttia pitkän kaavan mukaan useamman annoksen menusta. Annokset saatavilla myös lapsille sopivan kokoisina.

Freja kutsuu sinut rennolle, mutta laadukkaalle illalliselle!

Tutustu Frejan menuun (saatavilla jälleen rajoitusten salliessa)

Hotelliaamiainen Espoon Hotel Mattsissa on raikas, värikäs ja runsas.

Aamiainen

Aloita aamu kiireettömällä aamiaisella. Hotel Mattsin monipuolisesta ja herkullisesta aamiaispöydästä löydät kaikkea mitä tarvitset hyvään päivän aloitukseen! Maittava ja ravitseva hotelliaamiainen tarjoillaan hotellimme katutasossa sijaitsevassa 190-paikkaisessa ravintola Frejassa. Hotel Matts Espoossa ja huoneistoissamme majoittuville aamiainen on maksuton, mutta hotelliaamiaisellemme ovat lämpimästi tervetulleita myös muualla majoittuvat.

Runsaan aamiaisemme hinta ilman yöpymistä on 18 €/hlö (9 € lapset alle 12 v). Aamiainen tarjoillaan arkisin klo 6.30-9.30 ja viikonloppuisin klo 8.00-11. Aamiainen saatavilla 26.4. alkaen (toistaiseksi vain hotellivieraille).

Lobbybar

Hotel Mattsin vastaanoton yhteydessä, katutasossa sijaitsevasta Lobbybaarista saat pientä suolaista ja makeaa syötävää sekä virvokkeita vuorokauden ympäri. Vastaanottomme tulee palvelemaan 24/7.

Hotel Mattsin aulabaarista saa pintä makeaa ja suolaista sekä juomia, kuten kahvia vuorokauden ympäri.