• Ravintola Frejan ruoka-annos kauden parhaista aineksista.
  • Ravintola Freja on uusi rennon tyylikäs ravintola Espoossa Hotel Mattsin katutasossa.
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Ruoka & Juoma

Ruoka & Juoma

Tervetuloa Ravintola Frejaan, Espoon Matinkylään, avaamme ovemme 2021! Meillä viihdytään ja nautitaan rennossa ilmapiirissä. Tasokas keittiömme tarjoilee skandinaavisia makuja satokausia kunnioittaen. Ravintolassamme hyödynnetään vahvasti lähiruokaa.

Luomme makuelämyksiä ja valmistamme ruokaa kekseliäästi ja monipuolisesti. Osa annoksistamme valmistetaan hiiligrillissä. Meiltä löytyy annoksia aina myös kasvissyöjille ja vegaaneille.
Ravintola Frejassa nautit monipuolista aamiaista viikon jokaisena päivänä, laadukasta arkilounasta ja à la carte menua ke-la sekä baarimenua päivittäin.

Värikäs alkuruoka, pääruoka ja viinilasit tunnelmallisessa ravintolassa Espoossa.

Freja sijaitsee Hotel Mattsin katutasossa, Matinkylän metroaseman läntisen sisäänkäynnin yhteydessä. Tarjoamme ravintolamme asiakkaille pysäköintimahdollisuuden. Kesäisin ravintola laajenee sisäpihan viihtyisille terasseille.

Iltaisin ravintola Freja tarjoaa makuelämyksiä niin hotellin asukkaille kuin kaikille laadukasta illallisravintolaa etsiville. Loihdimme herkkuja laadukkaista ja tuoreista kotimaisista raaka-aineista vaativaankin makuun.

Aamiainen

Aloita aamu kiireettömällä aamiaisella. Hotel Mattsin monipuolisesta ja herkullisesta aamiaispöydästä löydät kaikkea mitä tarvitset hyvään päivän aloitukseen! Maittava ja ravitseva hotelliaamiainen tarjoillaan hotellimme katutasossa sijaitsevassa 190-paikkaisessa ravintola Frejassa. Hotel Matts Espoossa ja huoneistoissamme majoittuville aamiainen on maksuton, mutta hotelliaamiaisellemme ovat lämpimästi tervetulleita myös muualla majoittuvat.

Runsaan aamiaisemme hinta ilman yöpymistä on 18 €/hlö (9 € lapset alle 12 v). Aamiainen tarjoillaan arkisin klo 6.30-10 ja viikonloppuisin klo 7.30-11.00 asti.

Hotelliaamiainen Espoon Hotel Mattsissa on raikas, värikäs ja runsas.

Lounas – yksin, kaksin tai seurassa

Katutason ravintolamme on avoinna kaikille ja lounasta tarjoillaan aina arkipäivisin. Vaihtuvalta lounaslistalta löytää skandinaavisia makuja. Raikas ja värikäs salaattipöytä sekä päivän keitto kuuluvat lounaaseen. Viikonloppuisin hotelliaamiaista on saatavilla klo 11.00 asti, jonka jälkeen aloitamme bar-menun tarjoilun.

Herkullinen lounasannos Espoon Matinkylässä, Hotel Mattsin ravintolassa.

À la carte

À la carte -menu vie makumatkalle tutumpaan ja tuntemattomampaan Skandinaviaan.
Skandinaavistyylistä à la carte -menuamme tarjoillaan keskiviikosta lauantaihin. Menumme sisältää herkullisia vaihtoehtoja myös kasvissyöjille ja vegaaneille jokaisessa ruokalajissa. Osa annoksistamme valmistetaan keittiön hiiligrillissä, joka tuo paahteista makua annoksiin. Meillä voit syödä nopeasti esimerkiksi burgerin tai salaatin tai vaihtoehtoisesti nauttia pitkän kaavan mukaan Frejan tasting-menun. Ravintola Freja kutsuu sinut rennolle, mutta laadukkaalle illalliselle!

Bar-menu

Ravintola Frejan rennolla baarialueella tarjotaan bar -menua viikon jokaisena päivänä. Bar -menusta löytää klassikkoannoksia ja keittiön suosikkeja pienempään ja suurempaan nälkään. Myös lapsille on maittavat annokset.

Baarimenun mehevä hampurilainen lisukkeineen kera ruokajuoman Hotel Mattsin ravintolassa Espossa.

Viihdy 7. kerroksen kattoterassillamme

Hotellimme ylimmässä, seitsemännessä kerroksessa sijaitsevat saunat, viihtyisä lounge-tila, varattava kabinetti ja laaja kattoterassialue, joka on avoinna kesäisin. Saunat ja kabinetin voi varata myös yksityiskäyttöön. Varaukset ja lisätietoja myyntipalvelustamme sähköpostitse.

Lobbybar

Hotel Mattsin vastaanoton yhteydessä, katutasossa sijaitsevasta Lobbybaarista saat pientä suolaista ja makeaa syötävää sekä virvokkeita vuorokauden ympäri. Vastaanottomme on avoinna 24/7.

Hotel Mattsin aulabaarista saa pintä makeaa ja suolaista sekä juomia, kuten kahvia vuorokauden ympäri.

Yhteystiedot: 
Ravintola Freja
Tynnyritie 1
02230 Espoo
matts@kassiopeia.fi