• Ruoka-annokset Hotel Mattsin ravintolassa Frejassa.
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Ravintolamme Freja

Ravintolamme Freja

Kesäklubi Ravintola Freja

Frejan Kesäklubi 2022

Frejan baarissa ja kesäterassilla soi livemusiikki joka toinen lauantai 4.6. alkaen. Huikeat artistit tarjoilevat niin jazzin, soulin kuin funkyn covereiden säveliä.

Freja sijaitsee Hotel Mattsin katutasossa, Matinkylän metroaseman vieressä. Tarjoamme Frejan asiakkaille pysäköintimahdollisuuden hotellin autoparkissa ja neljä tuntia ilmaista parkkiaikaa.

Frejassa viihdytään ja nautitaan rennossa ilmapiirissä. Annostemme maut syntyvät satokausia kunnioittaen. Löydät menustamme niin tuttuja klassikoita kuin uusiakin kokonaisuuksia. Osa ruoista valmistetaan puuhiiligrillissä ja meiltä löytyy annoksia aina myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

Katso esiintyjät ja esiintymisaikataulut!

Frejassa tarjoillaan hotelliaamiaista ja arkena laadukasta  lounasta. Iltaisin tarjolla on à la carte sekä hotellin asukkaille että kaikille laadukasta ravintolaa etsiville.

Ravintolassamme on valoisa ravintolasali ja tunnelmallinen, tummasävyinen baarialue, josta avautuu kesällä suojaisa, puutarhamainen terassi.

Varaa pöytä ravintola Frejaan tästä.

Yhteystiedot: 
Ravintola Freja
Suomenlahdentie 7, 02230 Espoo
Puh. 044 414 8056 (ma-pe)
freja@kassiopeia.fi

Aamiainen:
Ma-su 7.30 – 11.00

Lounas:
HUOM! Lounas on kesätauolla 20.6.-14.8. Tänä aikana à la carte on tarjolla jo klo 14 alkaen.

Brunssi:
Lauantaisin klo 12-15

À la carte ja baari:
Ti-to 14.00 – 22.00
Pe 14.00 – 24.00
La 16.00 – 24.00

Aamiaista tarjolla Hotel Mattsin ravintolassa Frejassa

Aamiainen

Aloita aamu kiireettömällä aamiaisella. Hotel Mattsin monipuolisesta ja herkullisesta Frejan aamiaispöydästä löydät kaikkea mitä tarvitset hyvään päivän aloitukseen! Maittava ja ravitseva hotelliaamiainen tarjoillaan hotellimme katutasossa sijaitsevassa 140-paikkaisessa ravintola Frejassa. Hotel Matts Espoossa ja huoneistoissamme majoittuville aamiainen on maksuton, mutta hotelliaamiaisellemme ovat lämpimästi tervetulleita myös muualla majoittuvat.

Aamiaisbuffetin hinta ilman yöpymistä on 17,90 € / hlö (6-12 v. puoleen hintaan, alle 6 v. ilmaiseksi).

Lounas

Katutason ravintolamme Freja on avoinna kaikille ja lounasta tarjoillaan aina arkipäivisin klo 11-15. Vaihtuvalta lounaslistalta löytää monipuolisen ja raikkaan makujen kokonaisuuden. Saatavilla keitto ja salaatti -lounas sekä lämpimän annoksen sisältävä lounas.

Lounas on kesätauolla 20.6.-14.8. Tänä aikana à la carte on tarjolla jo klo 14 alkaen.

Tutustu Frejan lounasmenuun

Brunssi - Brunch

Lauantaibrunssi

Pidä kiireetön lauantaiaamu ystävien ja perheen kanssa Frejan herkullisella brunssilla! Pöydät notkuvat mitä ihanimpia herkkuja.

Brunssi on tarjolla lauantaisin klo 12.00-15.00.
Hinta 28 € / hlö

Lue lisää Frejan lauantaibrunssista

À la carte

Menu tuo pöytään satokausien makuja ja osa annoksista valmistetaan keittiön puuhiiligrillissä, joka tuo paahteista makua annoksiin. Ravintolasta myös herkullisia vaihtoehtoja kasvissyöjille ja vegaaneille jokaisessa ruokalajissa. Meillä voit syödä nopeasti esimerkiksi burgerin tai salaatin tai vaihtoehtoisesti nauttia pitkän kaavan mukaan useamman annoksen menusta. Annokset saatavilla myös lapsille sopivan kokoisina.

Freja kutsuu sinut rennolle sekä laadukkaalle illalliselle!

Tutustu Frejan menuun

Hotel Mattsin Freja-ravintolan baari Espoon Matinkylä.

Baari

Frejaan voi tulla istahtamaan lasilliselle tai toiselle. Baarimestarimme loihtivat kauden parhaat cocktailit myös alkoholittomina. Meidän henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan juomat jokaiseen hetkeen!

Tarjoukset ja tapahtumat

Frejan Kesäklubi 4.6. alkaen.
Livemusiikki-illat

Mattsissa soi livemusiikki joka toinen lauantai koko kesän ajan. Tervetuloa nauttimaan ravintolamme Frejan Kesäklubista, huikean hyvästä musiikista ja talon cocktaileista baariin ja kesäterassillemme!

Golfaaja Espoon viheriöllä.
Golfloma kotimaassa

Sykkiikö sydämesi golfille? Hyvä, sillä majoittuessasi Hotel Mattsissa löydät lähialueilta, Espoosta ja Kirkkonummelta, useita laadukkaita golfkenttiä. Tutustu hotellimme läheltä löytyviin golf-kenttiin.

Yksityinen etätyötila Hotel Mattsista Espoon Matinkylässä.
Varaa yksityinen työtila

Vietä etätyöpäivä hotellissa ja tee tehokkaita työtunteja viihtyisässä ja rauhallisessa ympäristössä. Etätyöpäivän hinta alkaen 49 €

Parikellunta
Spa- ja rentoutushetkiä

Luksusta lomalle! Kun yövyt Hotel Mattsissa, saat Kellumon rentoutuskellunnat ja Sabai Wellness Spa -hoidot tarjoushinnoin.

Own hotelroom for childrem.
Oma huone lapsille

Varaa väliovellinen Combi-majoitus, saat oman huoneen aikuisille ja oman huoneen lapsille (7-16 v.)

Varaa verkkokaupastamme, saat yhden ilmaisen vuorokauden autoparkissamme.
Varaa verkkokaupastamme, saat 1 vrk ilmaisen parkin

Nyt 1 vrk ilmainen autoparkki, kun varaat majoituksen verkkokaupastamme.