• Ruoka-annokset Hotel Mattsin ravintolassa Frejassa.
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Ravintolamme Freja

Ravintolamme Freja

Freja sijaitsee Hotel Mattsin katutasossa, Matinkylän metroaseman vieressä. Tarjoamme Frejan asiakkaille pysäköintimahdollisuuden hotellin autoparkissa ja neljä tuntia ilmaista parkkiaikaa.

Frejassa viihdytään ja nautitaan rennossa ilmapiirissä. Annostemme maut syntyvät satokausia kunnioittaen. Löydät menustamme niin tuttuja klassikoita kuin uusiakin kokonaisuuksia. Osa ruoista valmistetaan puuhiiligrillissä ja meiltä löytyy annoksia aina myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

Frejassa tarjoillaan hotelliaamiaista ja arkena laadukasta  lounasta. Iltaisin tarjolla on à la carte sekä hotellin asukkaille että kaikille laadukasta ravintolaa etsiville.

Ravintolassamme on valoisa ravintolasali ja tunnelmallinen, tummasävyinen baarialue, josta avautuu kesällä suojaisa, puutarhamainen terassi.

Varaa pöytä ravintola Frejaan tästä.

Yhteystiedot: 
Ravintola Freja
Suomenlahdentie 7, 02230 Espoo
Puh. 044 414 8056 (ma-pe)
freja@kassiopeia.fi

Aamiainen:
Arkisin 6.30 – 9.30, La-Su 7.30 – 11.00

Lounas:
Arkisin 11.00 – 15.00

Brunssi:
Lauantaisin klo 12-15

À la carte:
Kiinni  2. – 31.1.2022

Baari:
Kiinni  2. – 31.1.2022

Aamiaista tarjolla Hotel Mattsin ravintolassa Frejassa

Aamiainen

Aloita aamu kiireettömällä aamiaisella. Hotel Mattsin monipuolisesta ja herkullisesta aamiaispöydästä löydät kaikkea mitä tarvitset hyvään päivän aloitukseen! Maittava ja ravitseva hotelliaamiainen tarjoillaan hotellimme katutasossa sijaitsevassa 190-paikkaisessa ravintola Frejassa. Hotel Matts Espoossa ja huoneistoissamme majoittuville aamiainen on maksuton, mutta hotelliaamiaisellemme ovat lämpimästi tervetulleita myös muualla majoittuvat.

Aamiaisbuffetin hinta ilman yöpymistä on 17,90 € / hlö (lapset 4-11 v. 8,95 €, lapset alle 4 v. 0 €).
Aamiainen tarjoillaan arkisin klo 6.30 – 9.30 ja viikonloppuisin klo 7.30 – 11.

Liittymällä Kassiopeian Star Memberiksi saat tammikuun ajan kaksi Ravintola Frejan energisoivaa aamiaista yhden hinnalla.

Lounas

Katutason ravintolamme Freja on avoinna kaikille ja lounasta tarjoillaan aina arkipäivisin klo 11-15. Vaihtuvalta lounaslistalta löytää monipuolisen ja raikkaan makujen kokonaisuuden. Saatavilla keitto ja salaatti -lounas sekä lämpimän annoksen sisältävä lounas.

Tutustu Frejan lounasmenuun

Lauantaibrunssi

Pidä kiireetön lauantaiaamu ystävien ja perheen kanssa Frejan herkullisella brunssilla! Pöydät notkuvat mitä ihanimpia herkkuja.

Brunssi on tarjolla 22.1. alkaen lauantaisin klo 12.00-15.00.
Hinta 28 € / hlö

Lue lisää Frejan lauantaibrunssista

À la carte

Menu tuo pöytään satokausien makuja ja osa annoksista valmistetaan keittiön puuhiiligrillissä, joka tuo paahteista makua annoksiin. Ravintolasta myös herkullisia vaihtoehtoja kasvissyöjille ja vegaaneille jokaisessa ruokalajissa. Meillä voit syödä nopeasti esimerkiksi burgerin tai salaatin tai vaihtoehtoisesti nauttia pitkän kaavan mukaan useamman annoksen menusta. Annokset saatavilla myös lapsille sopivan kokoisina.

Freja kutsuu sinut rennolle sekä laadukkaalle illalliselle!

Tutustu Frejan menuun

Hotel Mattsin Freja-ravintolan baari Espoon Matinkylä.

Baari

Frejan tunnelmallisessa baarissa nautit kylmiä ja kuumia juomia sekä pientä suolaista tai vaikkapa Frejan omasta ”Pruuvista”, joka on pienimuotoinen juomien tasting. Pruuvi ei tarvitse ennakkovarausta ja sen voit ottaa yhdelle, kahdelle tai isommallekin seurueelle.

Pruuvimme sisältää kolme maisteltavaa viiniä sekä viinien makumaailman tunnistamiseen ohjaavan lapun. Viinipruuvin oheen voit kysyä pientä suolaista keittiömme listalta.

Tarjoukset ja tapahtumat

Frejan lauantaibrunssi

Pidä kiireetön lauantaiaamu ystävien ja perheen kanssa Frejan herkullisella brunssilla! Pöydät notkuvat mitä ihanimpia herkkuja.

Star Member -etu

Liittymällä Kassiopeian Star Memberiksi saat tammikuun ajan kaksi Ravintola Frejan energisoivaa aamiaista yhden hinnalla!

Yksityinen etätyötila Hotel Mattsista Espoon Matinkylässä.
Varaa yksityinen työtila helpottamaan etätyöarkea

Vietä etätyöpäivä hotellissa ja tee tehokkaita työtunteja viihtyisässä ja rauhallisessa ympäristössä.

Own hotelroom for childrem.
Oma huone lapsille

Nyt edullisesti oma hotellihuone lapsille! Kun varaat yhden Combi-huoneen, saat toisen huoneen lapsille (7-16 v.) hintaan 65 € / yö

Duudsonit Activity Park Espoon Matinkylässä.
Duudsonit Activity Park

Nyt kaikille meillä majoittuville -25 % Espoon Iso Omenan Duudsonit Activity Parkin sisäänpääsystä.

Senioripariskunta syksyisessä Espoossa.
Seniorialennukset

Majoitukset seniorihintaan -20 % päivän hinnasta ja seniorin miniloma: majoitus+illallinen kahdelle.

Hotel Mattsin huone Espoon Matinkylässä.
Varaa verkkokaupastamme, saat 1 vrk ilmaisen parkin

Nyt 1 vrk ilmaiseksi autoparkissamme, kun varaat majoituksen suoraan verkkokaupastamme osoitteessa hotelmatts.fi