Tilaa tarjoukset suoraan sähköpostiisi!

Kassiopeia Finland Oy:n uutiskirjeen tilaajana saat parhaat menovinkit ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Kassiopeia Finland Oy lähettää sähköpostiisi tietoa tapahtumista, palveluista ja tarjouksista. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.
Tietosuojaseloste (Kassiopeia.fi)

*pakollinen kenttäSeuraa meitä somessa.

Liity nyt Star Memberiksi!

Oletko jo Kassiopeian Star Member? Liittymällä kanta-asiakkaaksemme saat heti käyttöösi sekä pysyviä etuja, että kausittaisia etuja hotelleihimme ja ravintoloihimme PK-seudulla ja Levillä. Lue lisää ja liity Star Memberiksi Kassiopeian kotisivuilla.

Tarjouksemme juuri nyt!

Viihtyisä kolmio huoneistohotelli Hotel Mattsissa Espoossa.
Avajaistarjoukset Mattsin upeissa huoneistoissa!

Hyödynnä nyt mahtavat avajaistarjoukset Mattsin viihtyisissä, täysinvarustelluissa huoneistoissa! Valitse parvekkeellinen yksiö, kaksio, kolmio tai neliö. Hinnat alk. 99 €/vrk.

Uusi ravintola Freja aukeaa Espoon Matinkylään.
Kolmen ruokalajin avajaismenu Frejassa!

Nauti herkullinen kolmen ruokalajin menu ravintolassamme Frejassa edullisesti avajaishintaan 30 €/hlö!  Menu tarjolla 8.-27.2. ma-la pöydän ennakkoon varanneille.

Espoon Hotel Mattsin sviitin valoisassa ja tilavassa kylpyhuoneessa on oma sauna.
Avajaistarjous: Mattsin upea Sviitti

Hemmottele itseäsi ja varaa upea omalla saunalla ja valoisalla kylpyhuoneella varustettu Sviittimme lomallesi Espoossa! Varaa nyt ja majoitu erikoishintaan alk. 209 €/vrk!

Viihtyisä Junior sviitti uudessa Hotel Mattsissa Espoossa.
Avajaistarjous: Tilava Junior Sviitti

Valitse hieman lisää tilaa ja viihtyisyyttä Espoon vierailullesi. Majoitus Junior Sviittissä nyt kampanjahintaan alk. 189 €/vrk! Avara hotellihuone sopii myös liikuntaesteisille.

Supeiror huone uudessa Espoon hotellissa ,Hotel Mattsissa.
Avajaistarjous: tyylikäs Superior -huone

Tervetuloa Espooseen! Varaa nyt viihtyisä ja tyylikäs Superior -huone uudesta hotellistamme edulliseen avahjaishintaan alk. 109 €/vrk! Huoneessa runsaasti säilytystilaa.

Espoon Hotel Mattsin sviitin valoisassa ja tilavassa kylpyhuoneessa on oma sauna.
Avajaistarjous: Standard -huone

Viihdy monipuolisesssa Espoossa! Hyödynnä avajaistarjouksemme ja varaa Standard -huone valoisalla kylpuhuoneella edullisesti hintaan alk. 89 €/vrk!

Hotel Mattsin sisarhotellin Hotel K5 Levin avara aula ja baarialua, josta näkymä poroaitaukselle.
Sisarhotellimme Hotel K5 Levin tarjoukset

Lomasuunnitelmia Pohjois-Suomeen? Katso myös sisarhotellimme, pienen ja kodikkaan Hotel K5 Levin sekä K5 Villas -huoneistojen monipuoliset lomatarjoukset Levillä!

Hotel Levi Panorama on Hotel Mattsin sisarhotelli.
Sisarhotellimme Hotel Levi Panoraman tarjoukset

Lomakohteena Lappi ja Levi? Hotel Mattsin sisarhotelli Hotel Levi Panorama on upea maisemahotelli monipuolisine palveluineen ravintoloista elokuvateatteriin!