Superior

Viihtyisissä 24 m² Superior -huoneissamme majoitut skandinaavisesti sisustetussa huoneessa, jossa on pieniä kauniita yksityiskohtia. Istahda mukavaan nojatuoliin nauttien kupillinen kuumaa tai katsele taulutelevisiota rennosti sängyssä. Superior huoneet sijaitsevat hotellin kuudennessa kerroksessa ja ne tarjoavat ranskalaisen parvekkeen näkymän rauhalliselle sisäpihallemme. Työmatkalaisen arkea helpottaa työpöytä, jonka ääressä työnteko sujuu mukavasti.

Superior-huone, Hotel Matts, Espoo.

Superior-huone Hotel Matts, Matinkylä.

Vietä staycation-miniloma Espoon Matinkylässä.

Espoon Hotel Mattsin Standard hotellihuoneen valoisa ja tilava kylpyhuone.

Huonevarustelu
Erilliset vuoteet
Wi-Fi
Ilmastointi
Taulutelevisio
Hiustenkuivain
Vedenkeitin
+ kahvi, tee, sokeri, kaakao, maito
Minibaari
Tallelokero
Silitysrauta ja -lauta
Lisävuodemahdollisuus (lisämaksu)
Kylpytakit
Valoisa ja tyylikäs kylpyhuone
Ranskalainen parveke
Palvelut
Vastaanottopalvelut 24/7
Aamiainen kuuluu hintaan
Ravintola Freja
Aulabaari
Kokous- ja saunatilat
Pesulapalvelut
Autohalli
Näköalat
Sisäpihalle / kadulle

Hotellihuoneet

Hotel Matts standard-room in Espoo.
Standard

Viihdy tyylikkäissä 24 m² Standard-huoneissamme. Lisätilan tarpeeseen voi kaksi huonetta yhdistää toisiinsa. Tällöin huoneet toimivat joko yhtenä isona tilana tai kahtena erillisenä huoneena, joiden välillä voi kulkea vaivattomasti ilman, että tarvitsee siirtyä käytävän kautta. Lemmikit ovat sallittuja, mutta muistathan ilmoittaa lemmikin saapumisesta ennakkoon.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin junirsviitti Espoon Matinkylässä.
Deluxe-huone

Skandinaavisesti, rauhallisin sävyin sisustetut 34 m² kokoiset Deluxe-huoneemme antavat ripauksen lisäluksusta ja -tilaa vierailuusi. Nauti yöunista King Size sängystä ja valoisasta kylpyhuoneesta!

Lue lisää
Superior-room Hotel Matts.
Superior

Tervetuloa viihtymään 24 m² kokoisiin skandinaavisesti sisustetuihin Superior -huoneisiimme. Huoneet sijaitsevat kuudennessa kerroksessa ja niissä on ranskalainen parveke, joista on näkymä rauhalliselle sisäpihalle.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin sviitti Espoon Matinkylässä.
Saunasviitti

Erityisen tilavat ja viihtyisät 49,5 m² kokoiset Saunasviittimme tuovat arvokkuutta ja tilantuntua vierailuusi! Sviiteissä on erillinen makuuhuone King Size sängyllä, olohuone, valoisa kylpyhuone ja oma sauna!

Lue lisää