• Dreams for Lovers - romanttinen loma merellisessä Espoossa.
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Dreams for Lovers

Dreams for Lovers - miniloma kahdelle!

Hotel Mattsin keskeinen sijainti Matinkylän palveluiden ja erinomaisten liikenneyhteyksien, kuten länsimetron varrella tarjoaa runsaasti ohjelmaa sekä Espoossa että Helsingissä. Ohjelmaa löytyy siis aivan kivenheiton päästä kauppakeskus Iso Omenasta tai metrolla Helsingistä.

Meillä majoitut kodikkaasti joko huoneissa tai huoneistoissa ja nautit hotellin palveluista. Omalla autolla saapuvat parkkeeraavat edullisesti hotellimme autoparkkiin.

Hääsviitti Hotel Matts, Espoo.

Saunallinen sviitti

Vietä hääyö sviitissä tai yllätä romanttisella luksuksella vuosipäivänä! Saunalliset sviittimme antavat majoitukseen lisätilaa ja hieman enemmän omaa rauhaa. Kun haluat majoituksen, joka antaa yhteiseen aikaan ylellisyyttä, on Mattsin sviitti tasokas valinta.

Varaa sviitti

Sabai Wellness Spa-hoidot saat nyt Hotel Mattsin asiakashintaan.

Spa- ja rentoutushetki yhdessä

Sabai Wellness Spa on itämainen Day Spa-hoitola Espoon Iso Omenassa. Kun varaat meiltä majoituksen, saat -20 %:n alennuksen monista hoitolan palveluista.

Lue lisää rentoutus- ja spa-eduista hotellimme asiakkaille!

 

Kulttuuria ja tapahtumia Espoossa

Livemusiikkia joka toinen la 4.6. alkaen

Kesän ajan meillä on joka toinen lauantai Frejan kesäklubi, jolloin tarjolla on livemusiikkia ja terassitunnelmaa.

 

Romanttinen illallinen kahdelle ravintolassamme Frejassa.

Illallinen kahdelle

Illalla nautiskelette tasokkaasta à la cartesta sekä baarin ja sisäpihan kesäterassin tunnelmasta. Ravintola Frejan runsas buffet-aamiainen kuuluu aina majoituksen hintaan. Lauantaisin tarjolla on lisäksi kesäinen brunssi.

Tutustu lisää Ravintola Frejaan

Matinkylän kartta; mitä tehdä Espoossa?
Hotel Matts standard-room in Espoo.
Standard

Viihdy tyylikkäissä 24 m² Standard -huoneissamme nauttien kauniista skandinaavisesta sisustuksesta. Istahda mukavaan nojatuoliin tai rentoudu katsoen suosikkielokuvaasi taulutelevisiosta sängyssä loikoillen.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin junirsviitti Espoon Matinkylässä.
Junior Sviitti

Skandinaavisesti, rauhallisin sävyin sisustetut 34 m² kokoiset Junior Sviittimme antavat ripauksen lisäluksusta ja -tilaa vierailuusi. Nauti yöunista King Size sängystä ja valoisasta kylpyhuoneesta!

Lue lisää
Superior-room Hotel Matts.
Superior

Tervetuloa viihtymään 24 m² kokoisiin skandinaavisesti sisustetuihin Superior -huoneisiimme. Rentoudu nojatuolissa nauttien kupillinen kuumaa tai katsele mukavassa sängyssä suosikkiohjelmiasi taulutelevisiosta.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin sviitti Espoon Matinkylässä.
Sviitti

Erityisen tilavat ja viihtyisät 49,5 m² kokoiset Sviittimme tuovat arvokkuutta ja tilantuntua vierailuusi! Sviiteissä on erillinen makuuhuone King Size sängyllä, olohuone, valoisa kylpyhuone ja oma sauna!

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin Stand Combiard -huone Espoon Matinkylässä.
Standard Combi

Toisiinsa yhdistettävissä Standard Combi -huoneissamme majoitut vaikka koko perheesi kanssa. Viihtyisissä, rauhallisin sävyin sisustetuissa huoneissa on erillisvuoteet ja lisävuodemahdollisuus.

Lue lisää
Hotel Matts huoneisto, yksiö.
Studiot

Viihtyisä yhden huoneen huoneisto 140 cm leveällä sängyllä, valoisalla kylpyhuoneella, keittotilalla ja omalla parvekkeella. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Hotel Mattsin viihtyisät huoneistot ovat saatavilla niin lyhyt- kuin pitkäaikaismajoitukseen Espoossa.
Kaksiot

Kompakti kaksio omalla parvekeella. Huoneistossa viihtyisä olohuone, toimiva avokeittiö, valoisa kylpyhuone ja makuuhuone, jossa parivuode. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Hotel Matts huoneisto kolmio
Kolmiot

Kahden makuuhuoneen huoneisto omalla parvekkeella. Kolmiossa viihtyisä olohuone, täysin varusteltu avokeittiö ja kaksi valoisaa kylpyhuonetta. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Neliöt

Tilavassa huoneistossa on kolme makuuhuonetta, viihtyisä olohuone, avokeittiö, erillinen wc, valoisa kylpyhuone ja oma sauna sekä huoneiston levyinen parveke. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää