• Dreams for Lovers, aikaa kaksin sinulle ja hänelle Hotel Mattsissa, Espoon Matinkylässä.
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Dreams for Lovers

Dreams for Lovers - miniloma kahdelle

Romantiikkaa ja rentoutumista

Hemmottele rakastasi spa- ja rentoutushetkillä, romanttisella illallisella tai erilaisten aktiviteettien parissa. Hotel Mattsin Dreams for Lovers -paketti tuo luksusta viikonloppuun!

Dreams for Lovers -paketti

Pe-la majoituksiin

159 € / yö

  • Majoitus Superior-huoneessa sis. kylpytakit
  • Buffetaamiainen kahdelle
  • Pysäköinti hotellin omassa parkkihallissa
  • Pullo kuohuviiniä (0,75 cl) huoneessa, myös alkoholiton vaihtoehto
  • Hotellin 7. kerroksen saunan käyttö aukioloaikojen mukaan
  • Late check out klo 14.00

Varaa nyt majoitus

A woman and a man in a hotel room in Espoo.

Osta lahjaksi!

Yllätä rakas ja anna lahjaksi ikimuistoisia hetkiä Hotel Mattsissa! Dreams for Lovers -paketti on saatavilla myös lahjakorttina.

En bastu i Hotel Matts i Esbo.

Hotel Mattsin keskeinen sijainti Matinkylän palveluiden ja erinomaisten liikenneyhteyksien, kuten länsimetron varrella, tarjoaa runsaasti ohjelmaa romanttiselle minilomalle. Ohjelmaa löytyy siis aivan kivenheiton päästä kauppakeskus Iso Omenasta tai metron varrelta vaikkapa ainutlaatuisia kokemuksia teatterin ja musiikin merkeissä Espoon kulttuurikeskuksesta. Tai sitten jätätte kulttuurin seuraavaan kertaan ja rentoudutte rauhassa hotellimme palveluista nauttien, esimerkiksi Frejan ravintolassa ja baarissa sekä kattokerroksen saunan löylyissä.

Romanttinen illallinen kahdelle ravintolassamme Frejassa.

Illallinen kahdelle

Illalla voitte nauttia tasokkaasta à la cartesta sekä baarin tunnelmasta. Ravintola Frejan runsas buffet-aamiainen kuuluu aina majoituksen hintaan.

Tutustu lisää Ravintola Frejaan

Brunssi ravintola Frejassa lauantaisin, Espoo Matinkylä.

Rauhallinen aamu brunssilla!

Miltä kuulostaisi aloittaa päivä mimosalla ja brunssiherkuilla? Aina ei tarvitse herätä aamupalalle vaan voi nukkua pitkään ja nousta vasta brunssille.

Lauantaisin hotellimme ravintolaan, Frejaan katetaan runsas ja monipuolinen brunssibuffet klo 12-15, jolloin tarjolla on kylmiä ja kuumia, suolaisia ja makeita keittiömme herkullisia makuja.

Yhteisiä hemmotteluhetkiä ja rentoutumista

Sabai Wellness Spa-hoidot saat nyt Hotel Mattsin asiakashintaan.

Yhteisiä spa-hetkiä

Sabai Wellness Spa on itämainen Day Spa-hoitola aivan hotellimme naapurissa olevassa Espoon Iso Omenassa. Kun varaat meiltä majoituksen, saat -20 % monista hoitolan palveluista.

Lue lisää rentoutus- ja spa-eduista hotellimme asiakkaille!

 

Kellumo parikellunta

Kokeile jotakin aivan uutta!

Syvärentoutuskeskus Kellumo tarjoaa Hotel Mattsia vastapäätä rentoutuskelluntaa ja kotimaista Neurosonic -värähtelyhoitoa. Miten olisi yhteinen parikelluntahetki, jossa mieli ja keho rentoutuu?

Mattsiin asiakkaana saat pariskunnille tarkoitetun Parikellunnan tarjoushintaan 89 € (norm. 99 €).

Lue lisää Kellumon tarjonnasta ja eduista.

Teatteri Espoo

Maistuisiko konsertti tai teatteri?

Elävää taidetta ja kulttuurielämyksiä tarjoavat Espoon kulttuurikeskus ja Espoon Kaupunginteatteri ovat esittävän taiteen päänäyttämöitä Espoossa. Tapiolassa sijaitseva Espoon kulttuurikeskus, jossa myös Kaupunginteatteri sijaitsee, on vain 3 metropysäkin päässä Hotel Mattsista. Meillä majoittuessasi sinun ei tarvitsekaan kuin astua metroon ja pääset nauttimaan sekä Espoon että Helsingin tarjoamista elämyksistä ilman autoa, vain metrolipun hinnalla.

Sviitti häät

Häät tai vuosijuhlat tulossa?

Yllätä rakkaasi romanttisella luksuksella vuosipäivänä! Saunalliset sviittimme antavat majoitukseen lisätilaa ja hieman enemmän omaa rauhaa. Kun haluat hääjuhlaasi, vuosipäivään tai ihan muuten vain majoituksen, joka antaa yhteiseen aikaan ylellisyyttä, on sviittimme tasokas valinta.

Varaa sviitti