• Hotel Mattsin viihtyisät huoneistot ovat saatavilla niin lyhyt- kuin pitkäaikaismajoitukseen Espoossa.
  • Viihtyisä kolmio huoneistohotelli Hotel Mattsissa Espoossa.
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Väliaikainen asunto

Etsitkö väliaikaista asuntoa Espoosta?

Hotel Mattsin kodikkaat huoneistot sopivat hyvin väliaikaiseksi asunnoksi tai väistöasunnoksi esimerkiksi putkiremontin ajaksi. Kattavasti varustellut huoneistomme ja Espoon Matinkylän erinomaiset palvelut sekä liikenneyhteydet helpottavat arjen sujuvuutta. Sijaitsemme länsimetron varrella, joten liikut meille sujuvasti niin metrolla, linja-autolla kuin omalla autollakin. 

Meillä on 77 kodikasta huoneistoa, jotka soveltuvat pitkäaikaiseenkin majoittumiseen. Parvekkeellisia, kalustettuja huoneistoja on aina kompakteista yksiöistä tilaviin kolmen makuuhuoneen saunallisiin huoneistoihin. Huoneistoissa voi oleskella kodinomaisesti, silti hotellipalveluista nauttien. Lemmikit ovat myös tervetulleita osaan huoneistoistamme.

Mattsin huoneistoissa aamiainen ja huoneiston viikkosiivous/loppusiivous kuuluvat pitkäaikaismajoittujille vuorokausimajoituksen hintaan. Autoparkista veloitamme erikseen. Mikäli majoitut pidemmäksi aikaa, on vuorokausihinta sen edullisempi, mitä pidempään majoitut. Pitkäaikaismajoittujille on myös saatavilla varastokomeroita. Kysy varastokomeroista lisää ja pyydä tarjous pitkäaikaismajoittumisesta:

Hotel Matts | puh. 029 308 0440 | email: matts@kassiopeia.fi

Hotelliaamiainen tarjoillaan ravintola Frejassa. Poikkeustilanteissa aamiaistarvikkeet toimitetaan huoneistoon.

Huoneistohotelli Hotel Mattsin huoneisto Espoon Matinkylässä.

Hotel Mattsin valoisat ja kattavasti varustellut huoneistot toimivat erinomaisesti väliaikaisasuntona Espoon Matinkylän monipuolisten palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä.

Hotel Mattsin huoneistoissa on aina myös keittomahdollisuus / keittiö.
Huoneistohotellin toimivaan yksiöön mahtuu erinomaisesti myös kaksi majoittujaa.
Espoon Hotel Mattsiin ovat myös lemmikit tervetulleita majoittumaan!
Hotel Matts on lemmikkiystävällinen hotelli ja huoneistohotelli Espoossa.

Huoneistot

Hotel Matts huoneisto, yksiö.
Studiot

Viihtyisä yhden huoneen huoneisto 140 cm leveällä sängyllä, valoisalla kylpyhuoneella, keittotilalla ja omalla parvekkeella. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Hotel Mattsin viihtyisät huoneistot ovat saatavilla niin lyhyt- kuin pitkäaikaismajoitukseen Espoossa.
Kaksiot

Kompakti kaksio omalla parvekeella. Huoneistossa viihtyisä olohuone, toimiva avokeittiö, valoisa kylpyhuone ja makuuhuone, jossa parivuode. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Kolmiot

Kahden makuuhuoneen huoneisto omalla parvekkeella. Kolmiossa viihtyisä olohuone, täysin varusteltu avokeittiö ja kaksi valoisaa kylpyhuonetta. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Neliöt

Tilavassa huoneistossa on kolme makuuhuonetta, viihtyisä olohuone, avokeittiö, erillinen wc, valoisa kylpyhuone ja oma sauna sekä huoneiston levyinen parveke. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Hotel Mattsin viihtyisät, kalustetut huoneistot tarjoavat kodinomaista majoittumista.

Ole meillä kuin kotonasi!

Huoneistomme soveltuvat yhden henkilön tai perheen majoitukseen, yhdeksi yöksi tai vaikka useammaksi kuukaudeksi. Kaikissa huoneistoissa on parveke, josta on näkymä uuden Tynnyripuiston suuntaan. Hotel Mattsin kaikki palvelut ovat käytössäsi koko vierailusi ajan.

Katso lisäinfo ja saapumisohje Hotel Mattsiin.