• Ravintola Frejan ruoka-annos kauden parhaista aineksista.
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Lahjakortit

Lahjakortit

Kassiopeian lahjakorttikauppa palvelee osoitteessa shop.kassiopeia.fi

Mietitkö lahjaa henkilölle, jolla on jo kaikkea? Vai jäikö lahjan hankkiminen viimetippaan? Nyt voit hankkia lahjakortin verkkokaupastamme ja ilahduttaa ystävää tai sukulaista rentouttavalla hotelliviikonlopulla tai ikimuistoisella illalliselämyksellä. Lahjakortti on oiva lahja silloin, kun haluat antaa tavaran sijaan lahjaksi elämyksen.

Osta lahjakortti

Nokkalan Majakka tarjoaa makuelämyksiä ja upean merimaiseman Espoon Nokkalanniemessä.

Hotel Matts sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella, aktiivisen Espoon palveluiden äärellä. Kun annat majoituksen lahjaksi Hotel Mattsiin, tarjoaa se samalla myös monipuolisen kaupunkiloman tai ihania elämyksiä Espoon merenrannoilla ja luontopoluilla. Lisäksi ravintolamme Freja sekä Espoon Rantairaitin varrella sijaitseva Nokkalan Majakka vievät kausittain vaihtuville makumatkoille tuoreiden ja tunnelmallisten hetkien ääreen. Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet lisää muista palveluistamme.

Tilaa uutiskirjemme

Tutustu myös tarjouksiimme!

Viihtyisä kolmio huoneistohotelli Hotel Mattsissa Espoossa.
Avajaistarjoukset Mattsin upeissa huoneistoissa!

Hyödynnä nyt mahtavat avajaistarjoukset Mattsin viihtyisissä, täysinvarustelluissa huoneistoissa! Valitse parvekkeellinen yksiö, kaksio, kolmio tai neliö. Hinnat alk. 99 €/vrk.

Uusi ravintola Freja aukeaa Espoon Matinkylään.
Kolmen ruokalajin avajaismenu Frejassa!

Nauti herkullinen kolmen ruokalajin menu ravintolassamme Frejassa edullisesti avajaishintaan 30 €/hlö!  Menu tarjolla 8.-27.2. ma-la pöydän ennakkoon varanneille.

Espoon Hotel Mattsin sviitin valoisassa ja tilavassa kylpyhuoneessa on oma sauna.
Avajaistarjous: Mattsin upea Sviitti

Hemmottele itseäsi ja varaa upea omalla saunalla ja valoisalla kylpyhuoneella varustettu Sviittimme lomallesi Espoossa! Varaa nyt ja majoitu erikoishintaan alk. 209 €/vrk!

Viihtyisä Junior sviitti uudessa Hotel Mattsissa Espoossa.
Avajaistarjous: Tilava Junior Sviitti

Valitse hieman lisää tilaa ja viihtyisyyttä Espoon vierailullesi. Majoitus Junior Sviittissä nyt kampanjahintaan alk. 189 €/vrk! Avara hotellihuone sopii myös liikuntaesteisille.

Supeiror huone uudessa Espoon hotellissa ,Hotel Mattsissa.
Avajaistarjous: tyylikäs Superior -huone

Tervetuloa Espooseen! Varaa nyt viihtyisä ja tyylikäs Superior -huone uudesta hotellistamme edulliseen avahjaishintaan alk. 109 €/vrk! Huoneessa runsaasti säilytystilaa.

Espoon Hotel Mattsin sviitin valoisassa ja tilavassa kylpyhuoneessa on oma sauna.
Avajaistarjous: Standard -huone

Viihdy monipuolisesssa Espoossa! Hyödynnä avajaistarjouksemme ja varaa Standard -huone valoisalla kylpuhuoneella edullisesti hintaan alk. 89 €/vrk!

Hotel Mattsin sisarhotellin Hotel K5 Levin avara aula ja baarialua, josta näkymä poroaitaukselle.
Sisarhotellimme Hotel K5 Levin tarjoukset

Lomasuunnitelmia Pohjois-Suomeen? Katso myös sisarhotellimme, pienen ja kodikkaan Hotel K5 Levin sekä K5 Villas -huoneistojen monipuoliset lomatarjoukset Levillä!

Hotel Levi Panorama on Hotel Mattsin sisarhotelli.
Sisarhotellimme Hotel Levi Panoraman tarjoukset

Lomakohteena Lappi ja Levi? Hotel Mattsin sisarhotelli Hotel Levi Panorama on upea maisemahotelli monipuolisine palveluineen ravintoloista elokuvateatteriin!