• Viihtyisä kolmio huoneistohotelli Hotel Mattsissa Espoossa.
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Tarjoukset

Tarjouksemme juuri nyt!

Espoon ravintola Frejassa tarjoillaan vappubrunssia 1.5.2021
Vappubrunssi ravintola Frejassa

Vietä vappupäivä iloisesti brunssilla! Vappubrunssi 57 €/hlö pitää sisällään monipuolisen ja herkullisen kattauksen alku- pää- ja jälkiruokia. Tarjolla myös vapun herkkukassi matkaan vaikkapa picnikille.

Etätyöntekijä väliaikaisessa etätyöhuoneessa Hotel Mattsissa Espoon Matinkylässä.
Varaa yksityinen työtila helpottamaan etätyöarkea

Nyt voit vuokrata Hotel Mattsista kattavasti varustellun huoneiston yksityiseksi etätyötilaksi ja tehdä tehokkaita työpäiviä viihtyisässä ja rauhallisessa ympäristössä. Päivähinnat alk. 59 €.

Viihtyisä kolmio huoneistohotelli Hotel Mattsissa Espoossa.
Avajaistarjoukset Mattsin upeissa huoneistoissa!

Hyödynnä nyt mahtavat avajaistarjoukset Mattsin viihtyisissä, täysinvarustelluissa huoneistoissa! Valitse parvekkeellinen yksiö, kaksio, kolmio tai neliö. Hinnat alk. 99 €/vrk.

Ravintola Frejassa tarjoillaan äitienpäiväbrunssi 9.5.2021
Ravintola Frejan äitienpäiväbrunssi

Tuo äitisi, isoäitisi tai puolisosi viettämään äitienpäivää brunssille tai tilaa hemmottelukassi matkaan! Tarjolla monipuolinen alkuruokapöytä, herkulliset pääruoat sekä jälkiruokapöytä. Ilahduttavan brunssin hinta 57 € /hlö.

Kassiopeian kanta-asiakkaana, Star Memberinä saat pysyviä ja vaihtuvia etuja.

Star Member

Kassiopeia Hotels & Restaurantsin kanta-asiakkaana, Star Memberinä, saat pysyviä ja vaihtuvia majoitus- ja ravintolaetuja Hotel Mattsissa, ravintola Frejassa ja muissa Kassiopeian toimipisteissä! Tutustu jäsenetuihin ja liity:

Lahjakorttikauppa

Tutustu myös monipuoliseen Kassiopeian lahjakorttikauppaan, joka on täynnä hotelli- ja ravintolalahjakortteja. Lahjakorttikaupasta voit ostaa lahjan juuri silloin, kun se sopii sinulle!

Kassiopeian lahjakorttikauppa palvelee osoitteessa shop.kassiopeia.fi
Ravintola Frejan à la carte menun annoksia Espoossa.

Haluatko saada tarjoukset suoraan sähköpostiisi?

Tilaa Kassiopeia Hotels & Restaurants uutiskirje ja saat kuulla ensimmäisenä parhaista tarjouksista ja tapahtumista hotelleissa ja ravintoloissa!