• Hotel Mattsin huoneisto
  • Hotel Mattsin huoneistoissa on täysinvarustellut, viihtyisät keittotilat tai keittiöt.
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Huoneistot

Huoneistot Hotel Matts, Espoo

Hotel Mattsissa majoitut kodinomaisesti moderneissa ja viihtyisissä huoneistoissa Espoon Matinkylässä -huoneistot saatavilla 15.2.2021 alkaen!

Hyödynnä nyt Black Friday -supertarjouksemme huoneistoissa jopa yli 50 % alennuksella! Tutustu tarjouksiimme!

 

Huoneistohotellistamme löydät 77 eri kokoista skandinaaviseen tyyliin sisustettua huoneistoa, jotka soveltuvat sekä pitkäaikaiseen mutta myös lyhytaikaiseen majoittumiseen. Majoittuessasi Mattsin huoneistoissa ravintola-aamiainen ja huoneiston siivous kuuluvat aina hintaan. Hotellin sisäänkirjaus klo 15 alkaen ja uloskirjaus klo 11.00.

Viihtyisä makuuhuone suurella sängyllä ja värikkäillä tyynyillä huoneistohotelli Hotel Mattsissa Espoossa.

 

Huoneistot

Hotel Matts huoneisto, yksiö.
Yksiöt

Viihtyisä yhden huoneen huoneisto 140cm leveällä sängyllä, valoisalla kylpyhuoneella, keittotilalla ja omalla parvekkeella.

Lue lisää
Huoneistohotelli Espoo - Kaksiot, Hotel Matts
Kaksiot

Kompakti kaksio omalla parvekeeella. Huoneistossa viihtyisä olohuone, keittiö, valoisa kylpyhuone ja makuuhuonee, jossa parivuode.

Lue lisää
Kolmiot

Kahden makuuhuoneen huoneisto omalla parvekkeella. Kolmiossa viihtyisä olohuone, täysin varusteltu keittiö ja valoisa kylpuhuone.

Lue lisää
Neliöt

Tilavassa huoneistossa on kolme makuuhuonetta, viihtyisä olohuone, avokeittiö, erillinen wc, valoisa kylpyhuone ja oma sauna sekä huoneiston levyinen parveke.

Lue lisää
Hotel Mattsin viihtyisät, kalustetut huoneistot tarjoavat kodinomaista majoittumista.

Ole meillä kuin kotonasi!

Huoneistomme soveltuvat moniin eri tarpeisiin: yhden henkilön tai perheen majoitukseen, yhdeksi yöksi tai vaikka useammaksi kuukaudeksi. Kaikissa huoneistoissa on parveke, josta on näkymä uuden Tynnyripuiston suuntaan. Hotel Mattsin kaikki palvelut, kuten kattokerroksen sauna ja lounge-tila ovat käytössäsi koko vierailusi ajan.