• Upea juhlakattaus Hotel Mattsin juhlatilassa Espoossa.
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Juhlatilat

Juhlatilat - Espoo, Matinkylä

Hotel Mattsin juhlatilat

Meillä on juhlatilat Espoon kruunupaikalla, Matinkylän erinomaisten palveluiden äärellä. Toteutamme ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa monenlaiset tilaisuudet ja juhlat ympäri vuoden.

Järjestä syntymäpäivät, lakkiaiset, kastejuhla, häät tai yritystilaisuus modernin hotellimme tiloissa. Tutustu juhlatiloihimme ja pyydä tarjous juhliisi myyntipalvelustamme.

Yhteystiedot:
Hotel Matts
Tynnyritie 1
02230 Espoo
matts@kassiopeia.fi

Helposti saavutettavat juhlatilat Espoossa

Hotel Matts sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon Matinkylässä. Juhliin ja tilaisuuksiin voi saapua helposti vaikkapa metrolla, sillä Matinkylän metron läntinen sisäänkäynti on hotellin pääsisäänkäynnin välittömässä yhteydessä. Hotellimme katutasosta löydät tyylikkään kokous- ja juhlatilan. Esteetön tila sijaitsee ravintola Frejan yhteydessä, jossa myös tilaisuuksien tarjoilut valmistetaan. Tilassa on oma sisäänkäynti ja omat, erilliset wc-tilat, joten juhlan voi helposti järjestää turvallisesti vain oman seurueen kesken 60-100 henkilölle tilaisuuden luonteesta riippuen.

Hotelli ja huoneistohotelli Hotel Matts Espoon Matinkylässä.
Hotel Mattsin juhlatilat

Asiakaspaikat

 • Ravintola Freja katutasossa 140 henkeä
 • Juhla- ja kokoustila katutasossa: cocktail-tilaisuus 100 henkeä, istuva illallinen 64 hengelle
 • Saunat 12 henkilöä (6 henkilöä / sauna)

Pyydä tarjous!

  Kuinka monta huonetta tarvitsette

  Esimerkkimenut eri tilaisuuksiin

  Katso esimerkkimenut erilaisiin tilaisuuksiin Ravintola Frejan sivuilta. Menuihin on mahdollista saada muutoksia saatavuuden mukaan.

  Kysy lisätietoa myyntipalvelustamme!
  puh. 040 456 2059 | email: sales@kassiopeia.fi

  Hotel Mattsin juhlatilat

  Tarjoilut toiveitasi kunnioittaen

  Juhlatarjoilut järjestyvät Frejan keittiön juhlamenuista, joissa maistuu mm. satokaudet ja puuhiiligrillin maku. Ravintola Frejan ruoka on viimeisteltyä ja kauniisti aseteltua juhlaasi kunnioitten. Freja hyödyntää juhlamenuissa lähiruokaa sekä sesonkivaihteluita.

  Ravintola Freja

  Ravintola Frejan edustavat tilat ja tasokkaan keittiömme valmistamat tarjoilut ovat oiva yhtälö, kun haluatte järjestää tilaisuuden tai tapahtuman, kuten häät, valmistujaiset, luokkakokouksen tai syntymäpäivät! Frejassa loihditaan tilaisuuksien tarjoilut laadukkaista ja tuoreista kotimaisista raaka-aineista vaativaankin makuun.

  Tutustu Frejaan lähemmin

  Hotel Mattsin alakerran ravintola Frejan ravintolasali.

  Mikäli et löytänyt sopivaa juhlatilaa Hotel Mattsista, voit tutustua hotelli- ja ravintolaketjumme Kassiopeia Hotels & Restaurantsin muihin juhlatiloihin osoitteessa Kassiopeia.fi

  Tervetuloa viettämään juhlia Hotel Mattsin upeisiin juhlatiloihin!