Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Käyttöehdot

Sivuston käyttöehdot

Kassiopeia Finland Oy (jäljempänä Kassiopeia) luovuttaa tämän www-sivuston tiedot asiakkaidensa käyttöön jäljempänä tässä asiakirjassa kerrotuin ehdoin. Internetsivuston tarkoituksena on antaa asiakkaille parempaa palvelua ja mahdollistaa aikaisempaa helpompi tiedonsaanti. 

Kassiopeian www-sivujen sisältö esitetään sellaisenaan. Kassiopeia ei vastaa sivujen sisällöstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta eikä Kassiopeia ole vastuussa mistään sivuilla tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen tai sivustojen sisältämän tiedon aiheuttamista suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, liikevoiton menetyksistä tai liiketoiminnan keskeytyksestä, vaikka tällaisen vahingon mahdollisuudesta olisi ilmoitettu Kassiopeialle. Kassiopeia ei myöskään vastaa siitä, että sivustojen kautta toimitettu viesti kulkeutuisi perille tarkoitetulle vastaanottajalle. Kassiopeia varaa oikeuden ilman erillistä ilmoitusta koska tahansa muuttaa sivuja, estää pääsyn sivustolle sekä keskeyttää www-palvelun. Kassiopeialla on oikeus, milloin tahansa muuttaa näitä ehtoja päivittämällä tämä ilmoitus.  

Kaikki tämän sivuston sisältämä aineisto, kuten tekstit, grafiikat, logot, ikonikuviot, kuvat ja piirrokset sekä äänitteet ja ohjelmistot ovat Kassiopeian, sen sisällöntuottajan, muun alihankkijan tai toimittajan omaisuutta. Kyseinen aineisto nauttii tekijänoikeuslainsäädännön antamaa suojaa Suomessa ja muissa maissa. Käyttäjällä on oikeus tehdä itselleen omaan, ei-kaupalliseen, sisäiseen käyttöönsä yksi kopio sivustolla olevasta tiedosta käytettäväksi yhdessä tietokoneessa, ellei Kassiopeia ole antanut erikseen kirjallista lupaa muunlaiseen kopiointiin tai käyttöön. Lehdistötiedotteita ja muita julkisia asiakirjoja saa käyttää julkisessa viestinnässä, mikäli lähde ilmoitetaan.  

Jotkut Kassiopeian www-palvelun osat edellyttävät henkilötietojen kirjaamista. Henkilötietoja kerätään ainoastaan käyttäjien tieten ja vapaaehtoisesti. Rekisteröintiä edellyttävissä palveluissa kerätyt käyttäjätiedot ovat osa Kassiopeian asiakasrekisteriä, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon, asiakas- ja suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimuksiin. Kassiopeia ei luovuta asiakasrekisterinsä tietoja ulkopuolisille tahoille. Katso Kassiopeian tietosuojaseloste.

Kassiopeian www-sivuilla on mahdollisesti linkkejä ulkopuolisten tahojen ylläpitämille www-sivuille. Kassiopeia ei vastaa näiden sivujen sisällöstä eivätkä ko. sivuilla kerättyjen henkilötietojen rekisteröinnin lainmukaisuudesta.  

Kassiopeia ei takaa, että verkkosivut olisivat virustartunnoista tai muista tartuntoja aiheuttavista tai tuhoavia ominaisuuksia sisältävistä tekijöistä vapaita.  

Huomioi, että verkkosivuille siirtämäsi tai lähettämäsi aineisto ja tieto, kuten myös ehdotukset, ideat ja muut tiedotteet ovat ei-luottamuksellisia, peruuttamattomia, rojaltivapaita, edelleen lisensoitavia, eivätkä ole omistusoikeussuojattua ja että minkäänlaista omistusoikeutta ei ole olemassa. Kassiopeialla ei ole minkäänlaisia tätä viestintää koskevia velvoitteita. Lähettämällä tietoa tai aineistoa annat Kassiopeialle rajoittamattoman ja peruuttamattoman oikeuden käyttää, esittää, kopioida, näyttää, toteuttaa, muuttaa, toimittaa edelleen, levittää, integroida ja/tai muulla tapaa käyttää viestintää yhdessä siinä mahdollisesti olevan tiedon, kuvamateriaalin, äänen, tekstin ja muun kanssa kaikenlaisessa aineistossa ja tiedossa sekä kaupalliseen että ei-kaupalliseen käyttöön. Hyväksyt myös sen, että Kassiopeialla on täysi oikeus käyttää siirtämiäsi ideoita, konsepteja, osaamista ja tekniikkaa mihin hyvänsä tarkoitukseen.