• Dreams for Sport Lovers - urheilijoiden majoitukset Espoon Matinkylässä.
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Dreams for Sport Lovers

Hotel Matts – Dreams for Sport Lovers

Hotelli ja huoneistohotelli Hotel Matts Espoon Matinkylässä.

Espoo on monipuolinen kaupunkikohde urheilijoille. Hotel Matts sijaitsee keskeisellä sijainnilla, urheilukeskusten lähettyvillä ja erinomaisten liikenneyhteyksien, kuten länsimetron varrella. Omalla autolla saapuvat parkkeeraavat edullisesti hotellimme autoparkkiin.

Meillä majoitut kodikkaasti joko huoneissa tai huoneistoissa ja nautit hotellin palveluista, kuten Ravintola Frejan maittavasta ruoasta. Räätälöimme majoitukset ja palvelupaketit, esimerkiksi ruokailut aina tarpeen mukaan. Mikäli kaipaatte vaikkapa iltapalaa tai normaalista arkilounaastamme poikkeavan buffet-tarjoilun, niin kokoamme teille tarpeidenne mukaiset tarjoilut.

Etäisyyksiä Hotel Mattsilta

Matinkylän jäähalli: 1 km  | Espoo Metro Areena: 4,8 km | Tapiola Golf – lähin golfkenttä: 6,5 km | Matinkylän uimahalli – aukeaa 2022: 0,1 km

Varaa urheilumajoitukset tai pyydä tarjous:
Hotel Matts | puh. 029 308 0440 | matts@kassiopeia.fi

Kaikki tarvittava urheilijalle

2-bedroom apartment

Hyvin varustellut huoneistot

Viihtyisät huoneistomme soveltuvat hyvin urheilijoiden tarpeisiin. Huoneistoista löytyy keittiö ruoanlaittovälineillä, jossa urheilija säilyttää ja laittaa tarvittavat eväät. Huoneistoissa on myös pyykinpesukone ja kuivausrumpu, joissa voi pestä ja kuivata urheiluvaatteet treenin jälkeen.

Tutustu huoneistoihimme!

 

Hammaspesulla Hotel Mattsissa, Espoon Matinkylässä.

Huoneet

Meillä nautit rentouttavasta vapaa-ajasta ja nukut palauttavat yöunet uuden hotellin hyvissä sängyissä. Meiltä löytyy myös combi-huoneita, joissa kaksi huonetta voi yhdistää toisiinsa avaamalla huoneiden välissä olevan, lukittavan välioven. Vapaa-aikaa voi siis viettää kahden hotellihuoneen tilavuudelta ja nukkumaan mennessä sulkea väliovi, jolloin tila jakautuu kahdeksi erilliseksi hotellihuoneeksi, joissa on kummassakin oma kylpyhuone, wc sekä ovi käytävään.

Tutustu hotellihuoneisiimme!

Aamiainen Breakfast

Ravitseva ruoka ravintolastamme

Ravintola Freja tarjoaa terveelliset ja monipuoliset ruoat urheilijan päivään. Maittavasta aamiaispöydästämme löytyy kaikki, mitä hyvän päivän aloitukseen tarvitaan. Arkena meillä on tarjolla terveellinen lounas ja illalla  à la carte annoksia.

Tutustu lisää Ravintola Frejaan

Tarvitseeko junior-joukkueesi esimerkiksi leirin tai kilpailujen ajalle lounaspaikkaa? Ravintola Freja tarjoaa junnubuffetin päivään min. 25 henkilön ryhmille (alle 16 vuotiaille).

Katso junnubuffet

Yhteistyöt urheiluseurojen kanssa

Muodostelmaluistelu

Hotel Matts x Espoon Jäätaiturit

Toimimme muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 2. valintakilpailun virallisena majoitusyhteistyökumppanina. Kilpailut järjestettiin Espoon Metro areenalla 29.-30.1.2022.

Tennismailat ja pallo

Hotel Matts x Suomen Tennisliito

Hotel Matts toimi tennismaajoukkueemme virallisena majoitusyhteistyökumppanina vuoden 2021 & 2022 Davis Cupissa.

Parhaimmillaan 40 viikkoa vuodessa ympäri maailmaa matkustanut tennislegenda ja nykyinen maajoukkueen kapteeni Jarkko Nieminen tutustuu Suomen Davis Cup 2021-joukkueen majoitustiloihin Hotel Mattsissa, Espoon Matinkylässä. Katso videolta mielenkiintoisen kurkistus tenniksen huippupelaajan arkeen ja hotellielämään.

Olemme lähellä golfkenttiä

Golfkenttäkartta pk-seudulla, Hotel Mattsin läheisyydessä.

Espoossa on useita laadukkaita golfkenttiä mutta myös Helsingin ja Kirkkonummen kentät ovat helposti saavutettavissa. Hyvän golpäivän päätteeksi voit nauttia meillä saunasta ja Frejan maukkaasta à la cartesta, ehkä reippailla vielä kävellen tai kaupunkipyörällä lähelle Nokkalanniemeen, meren ääreen Espoon Rantaraitin maisemiin.

Lue lisää läheisistä golfkentistä!

Matinkylän kartta; mitä tehdä Espoossa?
Hotel Matts huoneisto, yksiö.
Studiot

Viihtyisä yhden huoneen huoneisto 140 cm leveällä sängyllä, valoisalla kylpyhuoneella, keittotilalla ja omalla parvekkeella. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Hotel Mattsin viihtyisät huoneistot ovat saatavilla niin lyhyt- kuin pitkäaikaismajoitukseen Espoossa.
Kaksiot

Kompakti kaksio omalla parvekeella. Huoneistossa viihtyisä olohuone, toimiva avokeittiö, valoisa kylpyhuone ja makuuhuone, jossa parivuode. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Hotel Matts huoneisto kolmio
Kolmiot

Kahden makuuhuoneen huoneisto omalla parvekkeella. Kolmiossa viihtyisä olohuone, täysin varusteltu avokeittiö ja kaksi valoisaa kylpyhuonetta. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Neliöt

Tilavassa huoneistossa on kolme makuuhuonetta, viihtyisä olohuone, avokeittiö, erillinen wc, valoisa kylpyhuone ja oma sauna sekä huoneiston levyinen parveke. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Hotel Matts standard-room in Espoo.
Standard

Viihdy tyylikkäissä 24 m² Standard -huoneissamme nauttien kauniista skandinaavisesta sisustuksesta. Istahda mukavaan nojatuoliin tai rentoudu katsoen suosikkielokuvaasi taulutelevisiosta sängyssä loikoillen.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin junirsviitti Espoon Matinkylässä.
Junior Sviitti

Skandinaavisesti, rauhallisin sävyin sisustetut 34 m² kokoiset Junior Sviittimme antavat ripauksen lisäluksusta ja -tilaa vierailuusi. Nauti yöunista King Size sängystä ja valoisasta kylpyhuoneesta!

Lue lisää
Superior-room Hotel Matts.
Superior

Tervetuloa viihtymään 24 m² kokoisiin skandinaavisesti sisustetuihin Superior -huoneisiimme. Rentoudu nojatuolissa nauttien kupillinen kuumaa tai katsele mukavassa sängyssä suosikkiohjelmiasi taulutelevisiosta.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin sviitti Espoon Matinkylässä.
Sviitti

Erityisen tilavat ja viihtyisät 49,5 m² kokoiset Sviittimme tuovat arvokkuutta ja tilantuntua vierailuusi! Sviiteissä on erillinen makuuhuone King Size sängyllä, olohuone, valoisa kylpyhuone ja oma sauna!

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin Stand Combiard -huone Espoon Matinkylässä.
Standard Combi

Toisiinsa yhdistettävissä Standard Combi -huoneissamme majoitut vaikka koko perheesi kanssa. Viihtyisissä, rauhallisin sävyin sisustetuissa huoneissa on erillisvuoteet ja lisävuodemahdollisuus.

Lue lisää