• Hotelli Hotel Mattsin Stand Combiard -huone Espoon Matinkylässä.
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Seniorialennukset

Senioripäivät Hotel Mattsissa

Seniorit Hotel Mattsissa Espoon Matinkylässä.

Majoitukset seniorihintaan -20 % päivän hinnasta

Vietä päivä upouudessa hotellissa Espooseen tai Helsinkiin tutustuen! Länsimetrolla pääset suoraan hotellille, joten liikkuminen onnistuu helposti Helsingin nähtävyyksien ääreen.

Majoitut meillä nyt ma-to välillä edullisesti seniorihintaan -20 % päivän hinnasta (65-vuotta täyttäneet tai eläkeläiskortilla). Seniorihinnan saat tarjouskoodilla: PROSEN

Varaa nyt

Mikäli joudut siirtämään tai perumaan varauksesi, voit tehdä sen kuluitta 3 päivää ennen saapumispäivää. Lisätiedot: matts@kassiopeia.fi

Kysy lisää:
Hotel Matts | puh. 029 308 0440 | matts@kassiopeia.fi

Huoneet

Hotel Matts standard-room in Espoo.
Standard

Viihdy tyylikkäissä 24 m² Standard -huoneissamme nauttien kauniista skandinaavisesta sisustuksesta. Istahda mukavaan nojatuoliin tai rentoudu katsoen suosikkielokuvaasi taulutelevisiosta sängyssä loikoillen.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin junirsviitti Espoon Matinkylässä.
Junior Sviitti

Skandinaavisesti, rauhallisin sävyin sisustetut 34 m² kokoiset Junior Sviittimme antavat ripauksen lisäluksusta ja -tilaa vierailuusi. Nauti yöunista King Size sängystä ja valoisasta kylpyhuoneesta!

Lue lisää
Superior-room Hotel Matts.
Superior

Tervetuloa viihtymään 24 m² kokoisiin skandinaavisesti sisustetuihin Superior -huoneisiimme. Rentoudu nojatuolissa nauttien kupillinen kuumaa tai katsele mukavassa sängyssä suosikkiohjelmiasi taulutelevisiosta.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin sviitti Espoon Matinkylässä.
Sviitti

Erityisen tilavat ja viihtyisät 49,5 m² kokoiset Sviittimme tuovat arvokkuutta ja tilantuntua vierailuusi! Sviiteissä on erillinen makuuhuone King Size sängyllä, olohuone, valoisa kylpyhuone ja oma sauna!

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin Stand Combiard -huone Espoon Matinkylässä.
Standard Combi

Toisiinsa yhdistettävissä Standard Combi -huoneissamme majoitut vaikka koko perheesi kanssa. Viihtyisissä, rauhallisin sävyin sisustetuissa huoneissa on erillisvuoteet ja lisävuodemahdollisuus.

Lue lisää
Hotel Mattsin alakerran ravintola Frejan ravintolasali.

Hotelliravintolamme Freja

Ravintolassamme Frejassa voit nauttia ravitsevan hotelliaamiaisen ja viikoittain vaihtuva lounasmenu on tarjolla arkisin klo 11-15. Tasokkaan à la cartemme annoksia saa ti-su. Frejassa voit kokea myös ravintolan oman, kuukausittain vaihtuvan ”Pruuvin”, jossa pääset makumatkalle juomien maailmaan. Pruuvipakettiin kuuluu kolme maisteltavaa juomaa.

Tutustu Frejan juomavalikoimaan ja katso tämän kuukauden ”Pruuvi”