• Lapsi istuu matkalaukun päällä kesälomalla Espoon Matinkylässä.
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Perheloma Espoossa

Perheloma Espoossa

Lapsi perhelomalla Hoytel Mattsissa.

Monipuolinen Espoo

Espoo on monipuolinen koko perheen kaupunkilomakohde, josta löytyy tehtävää ja elämyksiä jokaiseen makuun. Tarjolla on kaikkea kulttuurista shoppailuun, sekä aktivitteetteja ja luontoelämyksiä merellä, metsissä, järvimaisemissa tai puistoissa. Espoo tarjoaa runsain mitoin myös erilaisia kaupunkiseikkailuja ja ohjelmaa lapsiperheille.

Viihtyisä olohuone huoneistohotellin neljän huoneen huoneistossa Hotel Mattsissa Espoossa.

Majoitu Hotel Mattsin kodikkaassa huoneistossa

Hotel Mattsin huoneistot sopivat erinomaisesti perheen majoitukseen. Sijaintimme länsimetron varrella mahdollistaa liikkumisen sujuvasti myös Helsingin nähtävyyksien ja aktiviteettien pariin.

Lähde viettämään koko perheen lomaa monipuoliseen Espooseen! Varaa huoneisto edulliseen hintaan verkkokaupassamme. Ravintolamme Frejan raikas ja ravitseva aamiainen kuuluu vuorokausimajoituksen hintaan.

HUOM! Kun varaat majoituksen suoraan verkkokaupastamme, saat yhden päivän ilmaiseksi Hotel Mattsin autoparkissa (normaali autoparkin hinta 17 € / päivä).

Varaa nyt

Kysy lisää perhemajoituksesta myyntipalvelustamme:
Kassiopeia Hotels & Restaurants | puh. 040 456 2059 | email: sales@kassiopeia.fi

Koira tulossa majoittumaan Hotel Mattsiin.

Koko perhe mukaan!

Meille perheen lemmikitkin ovat tervetulleita majoittumaan. Kerro varausta tehdessäsi, että mukaan saapuu myös lemmikki, niin osaamme varata teille sopivan huoneiston.

Duudsonit Activity Parkin sisäänpääsy -25 % hotellimme asiakkaille!

Koe nyt vauhdikas seikkailu Duudsonit Activity Parkiin! Vain kivenheiton päässä hotelliltamme, kauppakeskus Iso Omenassa sijaitsevassa Duudsonit Activity Parkissa vierailet nyt edullisesti, sillä jokainen Hotel Mattsissa majoittuja saa -25 % alennuksen pääsylipun hinnasta. Kysy lisää hotellimme vastaanotosta!

Tutustu lisää Duudsonit Activity Parkiin!

Metroasema länsimetron varrella.

Erinomaiset liikenneyhteydet ja palvelut lähellä

Iso Omenan runsas kauppa- ja aktiviteettitarjonta on vain kivenheiton päässä mutta myös Helsingin nähtävyydet, kaupat ja tapahtumat ovat metrolla helposti saavutettavissa. Länsimetro tuo suoraan Hotel Mattsille, mutta metron lisäksi myös bussit ja juna kuljettavat nopeasti ympäri muuta pääkaupunkiseutua.

Syksyinen maisema Nuuksion kansallispuistossa.

Aktiiviloma Espoossa

Patikkaretkeilijöille Espoon varmasti suosituin kohde on Nuuksion kansallispuisto, josta löytyy runsain mitoin eripituisia päiväretkiä upean luonnon keskellä. Kansallispuisto tarjoaa mielenkiintoisia luontoreittejä sekä lapsiperheille että vaativammankin luonnossa liikkujan toiveisiin. Lisäksi Nuuksion kupeessa sijaitseva Suomen luontokeskus Haltia on koko perheen elämyksellinen kohde, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen!

Kaupunkipyöriä Espoon merenrannassa rantakahvila Nokkalan Majakan edustalla.

Espoo tarjoaa myös mielenkiintoisia kohteita ja reittejä kokea pyöräillen. Koko perheen pyöräretkeksi sopii esimerkiski kaupunkipyöräretki Nokkalan Majakalle, josta pääsee jatkamaan merenrannan läheisyydessä pitkin Espoon Rantaraittia.

Hotel Mattsista pääset hyvin liikkeelle myös kaupunkipyörillä, sillä kaupunkipyöräparkki löytyy aivan hotellin lähettyviltä. Meillä on myös varastotilaa, jonne saa tarvittaessa omankin pyörän turvallisesti parkkiin.

Kassiopeian kanta-asiakkaana, Star Memberinä saat pysyviä ja vaihtuvia etuja.

Oletko jo Star Member?

Liittymällä Kassiopeian Star Memberiksi saat heti käyttöösi sekä pysyviä että kausittaisia etuja Kassiopeian hotelleihin ja ravintoloihin pääkaupunkiseudulla ja Levillä. Jäsenyys on ilmainen, sinun tarvitsee vain ladata Cardun kanta-asiakassovellus, minkä jälkeen kaikki edut kulkevat kätevästi mukana puhelimessasi. Tutustu lisää Kassiopeian kanta-asiakkuuteen osoitteessa: kassiopeia.fi

Liity nyt Star Memberiksi.

Huoneistot

Hotel Matts' Studio in Espoo.
Studiot

Viihtyisä yhden huoneen huoneisto 140 cm leveällä sängyllä, valoisalla kylpyhuoneella, keittotilalla ja omalla parvekkeella. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Hotel Matts' apartment in Espoo.
Kaksiot

Kompakti kaksio omalla parvekeella. Huoneistossa viihtyisä olohuone, toimiva avokeittiö, valoisa kylpyhuone ja makuuhuone, jossa parivuode. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Hotel Matts huoneisto kolmio
Kolmiot

Kahden makuuhuoneen huoneisto omalla parvekkeella. Kolmiossa viihtyisä olohuone, täysin varusteltu avokeittiö ja kaksi valoisaa kylpyhuonetta. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Neliöt

Tilavassa huoneistossa on kolme makuuhuonetta, viihtyisä olohuone, avokeittiö, erillinen wc, valoisa kylpyhuone ja oma sauna sekä huoneiston levyinen parveke. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Kaksio parveke

Ole meillä kuin kotonasi!

Huoneistomme soveltuvat yhden henkilön tai perheen majoitukseen, yhdeksi yöksi tai vaikka useammaksi kuukaudeksi. Kaikissa huoneistoissa on parveke, josta on näkymä uuden Tynnyripuiston suuntaan. Hotel Mattsin kaikki palvelut ovat käytössäsi koko vierailusi ajan.

Katso lisäinfo ja saapumisohje Hotel Mattsiin.