• Espoossa on paljon nähtävää ja koettavaa, lähde vaikka meriretkelle Nokkalasta!
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Koko perheen kaupunkiloma Espoossa

Koko perheen kaupunkiloma Espoossa

Perhe istuu merenrannalla auringonlaskussa Espoossa.

Monipuolinen Espoo

Espoo on monipuolinen kaupunkilomakohde, josta löytyy tehtävää ja elämyksiä jokaiseen makuun. Tarjolla on kaikkea kulttuurista shoppailuun, sekä aktivitteetteja ja luontoelämyksiä merellä, metsissä, järvimaisemissa tai puistoissa. Espoo tarjoaa runsain mitoin myös erilaisia kaupunkiseikkailuja ja ohjelmaa lapsiperheille.

Katso inspiraatiota lapsiperheen kaupunkilomaan Visit Espoon sivuilta.

Viihtyisä olohuone huoneistohotellin neljän huoneen huoneistossa Hotel Mattsissa Espoossa.

Majoitu Hotel Mattsin kodikkaassa huoneistossa

Hotel Mattsin huoneistot sopivat erinomaisesti koko perheen majoitukseen. Sijaintimme länsimetron varrella mahdollistaa liikkumisen sujuvasti myös Helsingin nähtävyyksien ja aktiviteettien pariin.

Hyödynnä avajaistarjouksemme ja lähde viettämään koko perheen keväistä kaupunkilomaa monipuoliseen Espooseen! Varaa huoneisto edulliseen hintaan verkkokaupassamme käyttämällä varauskoodia: PROMATTS2021

Ravintolamme Frejan raikas ja ravitseva aamiainen kuuluu vuorokausimajoituksen hintaan.

Varaa nyt

Lisätietoja antaa myyntipalvelumme:
Kassiopeia Hotels & Restaurants | puh. 040 456 2059 | email: sales@kassiopeia.fi

Mikäli joudut siirtämään tai perumaan varauksesi, voit tehdä sen kuluitta saapumispäivänä klo 18 mennessä. Lisätiedot: matts@kassiopeia.fi

Koira tulossa majoittumaan Hotel Mattsiin.

Koko perhe mukaan!

Meille perheen lemmikitkin ovat tervetulleita majoittumaan. Kerro varausta tehdessäsi, että mukaan saapuu myös lemmikki, niin osaamme varata teille sopivan huoneiston.

Metroasema länsimetron varrella.

Erinomaiset liikenneyhteydet ja palvelut lähellä

Iso Omenan runsas kauppa- ja aktiviteettitarjonta on vain kivenheiton päässä mutta myös Helsingin nähtävyydet, kaupat ja tapahtumat ovat metrolla helposti saavutettavissa. Länsimetro tuo suoraan Hotel Mattsille, mutta metron lisäksi myös bussit ja juna kuljettavat nopeasti ympäri muuta pääkaupunkiseutua.

Kaupunkipyöriä Espoon merenrannassa rantakahvila Nokkalan Majakan edustalla.

Aktiiviloma Espoossa

Espoo tarjoaa myös mielenkiintoisia kohteita ja reittejä kokea pyöräillen. Koko perheen pyöräretkeksi sopii esimerkiski kaupunkipyöräretki Nokkalan Majakalle, josta pääsee jatkamaan merenrannan läheisyydessä pitkin Espoon Rantaraittia.

Hotel Mattsista pääset hyvin liikkeelle myös kaupunkipyörillä, sillä kaupunkipyöräparkki löytyy aivan hotellin lähettyviltä. Meillä on myös varastotilaa, jonne saa tarvittaessa omankin pyörän turvallisesti parkkiin.

Patikkaretkeilijät Nuuksion kansallispuistossa.

Patikkaretkeilijöille Espoon varmasti suosituin kohde on Nuuksion kansallispuisto, josta löytyy runsain mitoin eri pituisia päiväretkiä upean luonnon keskellä.

Kassiopeian kanta-asiakkaana, Star Memberinä saat pysyviä ja vaihtuvia etuja.

Oletko jo Star Member?

Liittymällä Kassiopeian Star Memberiksi saat heti käyttöösi sekä pysyviä että kausittaisia etuja Kassiopeian hotelleihin ja ravintoloihin pääkaupunkiseudulla ja Levillä. Jäsenyys on ilmainen, sinun tarvitsee vain ladata Cardun kanta-asiakassovellus, minkä jälkeen kaikki edut kulkevat kätevästi mukana puhelimessasi. Tutustu lisää Kassiopeian kanta-asiakkuuteen osoitteessa: kassiopeia.fi

Liity nyt Star Memberiksi.

Huoneistot

Hotel Matts huoneisto, yksiö.
Yksiöt

Viihtyisä yhden huoneen huoneisto 140 cm leveällä sängyllä, valoisalla kylpyhuoneella, keittotilalla ja omalla parvekkeella. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Hotel Mattsin viihtyisät huoneistot ovat saatavilla niin lyhyt- kuin pitkäaikaismajoitukseen Espoossa.
Kaksiot

Kompakti kaksio omalla parvekeella. Huoneistossa viihtyisä olohuone, toimiva avokeittiö, valoisa kylpyhuone ja makuuhuone, jossa parivuode. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Viihtyisä kolmio huoneistohotelli Hotel Mattsissa Espoossa.
Kolmiot

Kahden makuuhuoneen huoneisto omalla parvekkeella. Kolmiossa viihtyisä olohuone, täysin varusteltu avokeittiö ja kaksi valoisaa kylpyhuonetta. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Neliöt

Tilavassa huoneistossa on kolme makuuhuonetta, viihtyisä olohuone, avokeittiö, erillinen wc, valoisa kylpyhuone ja oma sauna sekä huoneiston levyinen parveke. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Hotel Mattsin viihtyisät, kalustetut huoneistot tarjoavat kodinomaista majoittumista.

Ole meillä kuin kotonasi!

Huoneistomme soveltuvat yhden henkilön tai perheen majoitukseen, yhdeksi yöksi tai vaikka useammaksi kuukaudeksi. Kaikissa huoneistoissa on parveke, josta on näkymä uuden Tynnyripuiston suuntaan. Hotel Mattsin kaikki palvelut ovat käytössäsi koko vierailusi ajan.

Katso lisäinfo ja saapumisohje Hotel Mattsiin.