• Joogaaja venyttelee Hotel Matsissa.
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Hyvinvointiviikonloppu

Hyvinvointiviikonloppu

Joogaaja Hotel Mattsissa.

Hyvinvointia ja rentoutumista 20.-21.1.2024

Lähde voimaantumaan uuteen vuoteen Hotel Mattsin joogaviikonloppuun. Ohjelmassa on kehon hyvinvointia tukevaa joogaa, terveelliset ateriat sekä voimannuttavia luentoja.

Anna itsellesi aikaa rentoutua, syödä maittavaa ja terveellistä kasvisruokaa, saunoa ja tehdä kokeneen opettajan ohjaamana lempeitä joogaharjoituksia, joiden myötä vapaudutaan kehon – ja mielen kireyksistä, päästäen irti siitä, mikä ei enää palvele hyvinvointiamme. Teemme näin tietoisesti ja lempeän hyväksyvällä asenteella tilaa toiveidemme täyttymiselle! Hengitys- ja meditaatioharjoitukset johtavat luontevasti mielen rauhoittumiseen, mikä koetaan hiljaisina harmonian hetkinä. Silloin voimme paremmin kuulla sydämemme äänen. Näissä hetkissä voimme kokea arvojen selkiytymistä ja tilaa, jossa uusiutumisen ja toiveiden toteutumisen siemenet alkavat itämään! Anna itsellesi tämä lahja, tila, joka antaa vauhtia ja myönteistä suuntaa juuri sinun uudelle ihanalle vuodelle!

HUOM! 20.-21.1.2024 TAPAHTUMA ON NYT TÄYNNÄ!

Haluatko kuulla jatkossakin jooga- ja hyvinvointitapahtumistamme Espoossa ja Levillä? Kassiopeian uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa tiedot tulevista tapahtumistamme.
Hyvinvointiviikonlopun hinta 20.-21.1.2024 (1 yö la-su) ​
​179 € / yö / 1 hengen huone
159 € / yö / henkilö jaettu 2 hengen huone

Paketti on varattavissa 12.1.2024 saakka.

Sisältää

  • yöpyminen Standard-huoneessa​
  • lauantaibrunssi saapuessa​
  • vegaaninen buffetillallinen ​
  • la-su ohjelmat​
  • aamiainen sunnuntaiaamuna​
  • 1 yön pysäköinti Hotel Mattsin parkkihallissa​

Varaa nyt majoitus

Maksuehto:
Maksu varauksen yhteydessä. Palautamme maksun, mikäli tapahtuma ei toteudu.
Peruutusehto:
Kuluton peruutus viimeistään 12.1.2024. Tämän jälkeen veloitamme 100 % kokonaissummasta. Peruutukset sähköpostitse osoitteeseen: matts@kassiopeia.fi
Mikäli osallistujien minimimäärä ei toteudu 14 vrk ennen tapahtumaa, järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa tapahtuma ja palauttaa asiakkaalle mahdolliset suoritetut maksut.

Vihershotit ja hedelmäsalaatti Ravintola Frejan brunssilla.

Ohjelma

Lauantai 20.1.​
Klo 12:00 Sisäänkirjautuminen hotelliin​
Klo 13:00 Tervetuloa ja nautitaan Frejassa tarjolla oleva lauantaibrunssi ​
Klo 14:00-15:00 ”Ihana uusi vuosi”-luento. Uuden vuoden unelmien, toiveiden ja lupausten tarkentamista ja mahdollisten esteiden tunnistamista.​
Klo 16:00-17:30 Joogaharjoitus, jossa päästetään irti kireyksistä ja tehdään tilaa niin kehoon kuin mieleen, jotta uudistava energia voi virrata vapaasti.​
Klo 18:00-19:30 Saunomismahdollisuus 7 krs. saunoissa​
Klo 20:00 vegaaninen buffet-illallinen ​

Sunnuntai 21.1.​
Klo 8:00-9:30 Lempeästi kehoa ja mieltä virkistävä aamujooga​
Klo 9:45- 10:45 Frejan buffetaamiainen​
Klo 11:00-12:00 ”Voimaannuttavan arjen aakkoseni” -luento ja visualisointimeditaatio​
Klo 12:15 uloskirjautuminen ja hyvää kotimatkaa

Mikäli sinulta löytyy oma joogamatto, niin ota se mukaan. Maton lisäksi pakkaa mukaan lämmintä ja mukavaa vaatetta rauhallisemmille tunneille mukaan. Villasukat ovat varmasti ihana lisä loppurentoutuksessa. Muistathan myös oman juomapullon.

Ravintola Frejan kasvispainotteinen illallisbuffet.

Maukkaat ja terveelliset ateriat

Tarjolla on monipuolista ja terveellistä kasvispainotteista ruokaa, joka tukee hyvinvointia ja auttaa jaksamaan. Ruokailut sisältyvät hyvinvointiviikonlopun hintaan.

Saapumispäivänä lauantaina on tarjolla Frejan runsas ja monipuolinen brunssi klo 12-15. Illalla nautitaan kasvispainotteinen illallisbuffet. Sunnuntaina tarjolla on kattava ja terveellinen buffetaamiainen.

Tutustu lisää Ravintola Frejaan.

En bastu i Hotel Matts i Esbo.

Rentoudu löylyissä Matinkylän kattojen yllä

Jätä stressi taaksesi ja nauti joogaharjoitusten jälkeen saunamme löylyissä Matinkylän kattojen yllä.

Ohjaaja Sari Sharmini Penttilä.

Ohjaajana Sari Sharmini Penttilä​

Rakastan joogaa, luontoa ja liikkumista! Koulutukseltani olen liikunnan- ja terveystiedon opettaja (LitM) ja jooganopettaja (ERYT-500) Olen toiminut lähes 40 vuotta opettajana ja hyvinvoinnin edistäjänä. Kohta 30 vuoden ajan olen itse harrastanut joogaa säännöllisesti ja lähes yhtä kauan ohjannut eri ikäisille ihmisille joogisia harjoituksia koulussa, työväenopistoissa, liikuntakeskuksissa, tapahtumissa, koulutuspäivillä ja retriiteillä. Joogaopettajaopintoihini vahvimman perustan on antanut Integral Yoga®, jonka perus-, keski- ja jatkotason sekä joogaterapian koulutukset ovat antaneet minulle monipuolisen työkalupakin soveltaa erilaisia joogaharjoituksia kunkin hetken, ryhmän tarpeen, tilanteen ja mahdollisuuksien mukaan. Järjestän joogaretriittejä niin Suomessa kuin Espanjassa sekä koulutan uusia joogaopettajia.​