• Vappu
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Vappu Hotel Mattsissa

Vietä vappu Hotel Mattsissa!

Staycation on oiva tapa rentoutua silloin, kun haluat pienen irtioton arjesta! Espoosta löydät paljon ohjelmaa vapun viettoon. Mikäs olisikaan ihanampi tapa viettää vappu kuin hyvillä unilla pehmeissä sängyissä ja herkullisella ravintolamme Frejan vappubrunssilla! Brunssin jälkeen ohjelmaksi sopii vaikka merellinen rantaraitti, virkistävä pulikointi Matinkylän uimahallissa, kaupunkipyöräretki Nokkalan Majakalle, tai shoppailun ystäville ostoksilla käynti kauppakeskus Iso Omenassa. Iloisen vapun viettoon löytyy paljon vaihtoehtoja, joista valita. Katso lisää mitä tehdä Espoossa!

Varaa virkistävä kaupunkiloma vapuksi!

Varaa nyt

Frejan vappubrunssi

Vappubrunssi

Frejan vappubrunssi

Iloisen kevätjuhlan parhaat maut löydät ravintolamme Frejan vappubrunssilta!

Own hotel room for children.

Valitse mieleisesi majoitus!

Meiltä löytyy huoneita, väliovella yhdistettäviä Standard-huoneita sekä huoneistoja, jotka sopivat erinomaisesti niin pienemmän porukan kuin isommankin perheen majoittumiseen. Kaikissa huoneistoissa on parveke, josta on näkymä uuden Tynnyripuiston suuntaan. Hotel Mattsin kaikki palvelut ovat käytössäsi koko vierailusi ajan.

Varaa nyt

Katso lisäinfo ja saapumisohje Hotel Mattsiin.

Lemmikkihuoneet

Koko perhe mukaan!

Hotel Matts rakastaa karvaisia kavereita, joten perheen lemmikitkin ovat tervetulleita. Kerro varausta tehdessäsi, että mukaan saapuu myös lemmikki, niin osaamme varata teille sopivan huoneiston.