Hotel Matts kuuluu Kassiopeia Hotels & Restaurants -yritykseen

Moderni Hotel Matts tarjoaa kokous- ja tapahtumatiloja yritysten kokouksiin ja tilaisuuksiin Espoossa.

Hotellimme taustalla on Kassiopeia Hotels & Restaurants, joka on vuonna 1997 perustettu suomalainen yritys. Hotel Matts on Kassiopeian kolmas hotelli ja ensimmäinen pääkaupunkiseudulla sijaitseva. Hotel Mattsin kaksi sisarhotellia, maisemahotelli Hotel Levi Panorama ja kodikas Hotel K5 Levi sijaitsevat Levillä Suomen Lapissa.

Hotel Levi Panorama on Hotel Mattsin sisarhotelli.

Hotel Levi Panorama

Sisarhotellimme Hotel Levi Panorama sijaitsee Lapin tunturimaisemissa Levillä. Maisemahotellissa voi majoittua niin tilavissa ja viihtyisissä hotellihuoneissa kuin Levi Chalet -huoneistoissa. Hotel Levi Panoramasta löytyy monipuoliset palvelut ravintoloista Cinema Levi Summit -elokuvateatteriin ja maisemasaunoihin sekä kuntoiluhuoneeseen.

Hotellin yhteydessä on Tapahtumakeskus Levi Summit, jossa voi järjestää ainutlaatuisia kokouksia ja juhlatilaisuuksia.

Tutustu lisää Hotel Levi Panoramaan kotisivuilta

Hotel K5 Levi

Levin tunnelmallisen tunturikylän läheisyydessä sijaitsee toinen sisarhotellimme, Hotel K5 Levi. Pienessä ja kodikkaassa Hotel K5 Levissä on 35 hotellihuonetta -kussakin oma sauna tai poreamme!

Hotellirakennuksessa palvelee viihtyisä Ravintola Kätkä  ja pihapiirissä on perinteinen lappilainen ravintola Saamen Kammi sekä poroaitaus. Hotellin yhteydessä olevat K5 Villas -huoneistot ovat hyvin varusteltuja ja suurimmissa majoittuu jopa 14 lomailijaa.

Tutustu lisää Hotel K5 Levin kotisivuilta

Hotel Mattsin sisarhotellin Hotel K5 Levin avara aula ja baarialua, josta näkymä poroaitaukselle.
Merenrantakahvila Nokkalan Majakka kuuluu Hotel Mattsin kanssa samaan yritykseen, Kassiopeia Hotels & Restaurantsiin.

Kassiopeian ravintolat

Ravintola Frejan lisäksi Kassiopeialla on kaksi muuta ravintolaa Espoossa, yksi Helsingissä ja lisäksi Levin hotellien yhteydessä on useita ravintoloita. Kassiopeian ravintolat sijaitsevat upeilla paikoilla mm. meren läheisyydessä ja Levin tunturimaisemissa tarjoten viimeisteltyä ja maistuvaa ruokaa!

Tutustu kaikkiin Kassiopeian ravintoloihin!

Hyödynnä Kassiopeia edut Star Member kanta-asiakkaana

Haluatko tietää lisää Kassiopeian toiminnasta ja liittyä Star Member kanta-asiakkaaksi? Vieraile Kassiopeia.fi kotisivuilla ja pääset tutustumaan laajasti hotelli,- ravintola- ja kokouspalveluihin, kanta-asiakkuuteen, tarjouksiin ja ajankohtaisiin uutisiin.

Tutustu lisää Kassiopeian kotisivuilla

Kassiopeian kanta-asiakkaana, Star Memberinä saat pysyviä ja vaihtuvia etuja.