• Aamu Hotel Mattsissa
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Toinen yö -50 %

Toinen yö puoleen hintaan!

Yövy kaksi yötä, saat toisen yön -50 %

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla minilomalle Hotel Mattsiin superhintaan. Vuodenvaihteen huipputarjouksena tarjoamme 50 %:n alennuksen toisesta yöstä. Tule vaikka viettämään uutta vuotta Hotel Mattsiin!

Kampanja on voimassa kahden yön majoituksille. Etu koskee huoneistoja ajalla 27.12.2021-9.1.2022 ja hotellihuoneita ajalla 30.12.2021- 9.1.2022.

Meillä pysäköit edullisesti hintaan 17 € / päivä ja julkisilla pääset myös helposti hotellille. Metron Matinkylän Tynnyritien ja Suomenlahdentien uloskäynti tuo sinut suoraan hotellin pääsisäänkäynnille.

Varaukset suoraan vastaanoton kautta:
Hotel Matts | puh. 029 308 0440 | matts@kassiopeia.fi

Mikäli joudut siirtämään tai perumaan varauksesi, voit tehdä sen kuluitta 3 päivää ennen saapumispäivää. Lisätiedot: matts@kassiopeia.fi

Auringonnousu Espoon Matinkylän Nokkalanniemessä.

Tekemistä minilomalle

Nähtävää Espoossa

Aktiviteettien, shoppailun ja ravintolakokemusten ystävät löytävät Espoosta itselleen paljon nähtävää ja koettavaa. Luonnonystäville Nuuksion kansallispuiston hienot maisemat antavat upeat puitteet retkeilypäivälle ja kulttuuriin ystäville löytyy monen moista taidemuseota ja kulttuurielämystä. Shoppailijoiden paratiisi, kauppakeskus Iso Omena on aivan kulman takana. Kurkkaa täältä, mitä kaikkea Espoossa voi tehdä!

Varaa kahden yön majoitus kampanjahintaan vastaanoton kautta:
Hotel Matts | puh. 029 308 0440 | matts@kassiopeia.fi

Huoneet

Hotel Matts standard-room in Espoo.
Standard

Viihdy tyylikkäissä 24 m² Standard -huoneissamme nauttien kauniista skandinaavisesta sisustuksesta. Istahda mukavaan nojatuoliin tai rentoudu katsoen suosikkielokuvaasi taulutelevisiosta sängyssä loikoillen.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin junirsviitti Espoon Matinkylässä.
Junior Sviitti

Skandinaavisesti, rauhallisin sävyin sisustetut 34 m² kokoiset Junior Sviittimme antavat ripauksen lisäluksusta ja -tilaa vierailuusi. Nauti yöunista King Size sängystä ja valoisasta kylpyhuoneesta!

Lue lisää
Superior-room Hotel Matts.
Superior

Tervetuloa viihtymään 24 m² kokoisiin skandinaavisesti sisustetuihin Superior -huoneisiimme. Rentoudu nojatuolissa nauttien kupillinen kuumaa tai katsele mukavassa sängyssä suosikkiohjelmiasi taulutelevisiosta.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin sviitti Espoon Matinkylässä.
Sviitti

Erityisen tilavat ja viihtyisät 49,5 m² kokoiset Sviittimme tuovat arvokkuutta ja tilantuntua vierailuusi! Sviiteissä on erillinen makuuhuone King Size sängyllä, olohuone, valoisa kylpyhuone ja oma sauna!

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin Stand Combiard -huone Espoon Matinkylässä.
Standard Combi

Toisiinsa yhdistettävissä Standard Combi -huoneissamme majoitut vaikka koko perheesi kanssa. Viihtyisissä, rauhallisin sävyin sisustetuissa huoneissa on erillisvuoteet ja lisävuodemahdollisuus.

Lue lisää
Rvaintola Frejan ravintolasali.

Hotelliravintolamme Freja

Ravintolassamme Frejassa voit nauttia ravitsevan hotelliaamiaisen ja viikoittain vaihtuva lounasmenu on tarjolla arkisin klo 11-15. Tasokkaan à la cartemme annoksia saa ti-su. Frejassa voit kokea myös ravintolan oman, kuukausittain vaihtuvan ”Pruuvin”, jossa pääset makumatkalle juomien maailmaan. Pruuvipakettiin kuuluu kolme maisteltavaa juomaa.

Tutustu Frejan juomavalikoimaan ja katso tämän kuukauden ”Pruuvi”