• Ravintola Frejan ruoka-annos kauden parhaista aineksista.
  • Ravintola Frejan keittiö loihtii upeaita makuelämyksiä kauden parhaista raaka-aineista.
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Ravintola Freja

Ravintola Freja

Tervetuloa Ravintola Frejaan, Espoon Matinkylään! Meillä viihdytään ja nautitaan rennossa ilmapiirissä. Tasokas keittiömme tarjoilee skandinaavisia makuja satokausia kunnioittaen. Ravintolassamme hyödynnetään vahvasti lähiruokaa.

Luomme makuelämyksiä ja valmistamme ruokaa kekseliäästi ja monipuolisesti. Osa annoksistamme valmistetaan hiiligrillissä. Meiltä löytyy annoksia aina myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ravintola Frejassa nautit monipuolista aamiaista viikon jokaisena päivänä, laadukasta arkilounasta ja à la carte menua ke-la sekä baarimenua päivittäin.

Freja sijaitsee Hotel Mattsin katutasossa, Matinkylän metroaseman läntisen sisäänkäynnin yhteydessä. Tarjoamme ravintolamme asiakkaille pysäköintimahdollisuuden. Kesäisin ravintola laajenee sisäpihan viihtyisille terasseille.

Iltaisin ravintola Freja tarjoaa makuelämyksiä niin hotellin asukkaille kuin kaikille laadukasta illallisravintolaa etsiville. Loihdimme herkkuja laadukkaista ja tuoreista kotimaisista raaka-aineista vaativaankin makuun.