• Pyöräilijät Espoon Rantaraitilla.
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Pyöräilijän Staycation

Pyöräilijän Staycation

Pyöräilijät Espoon Rantaraitilla meren äärellä.

Nauti kesästä pyöräreiteillä Espoossa

Espoon useat pyöräreitit tarjoavat mielenkiintoisia päiväretkiä monen tasoisille pyöräilyn harrastajille. Koko perheen helpoksi pyöräretkeksi sopii vaikkapa kaupunkipyöräretki Nokkalan Majakalle, josta pääsee jatkamaan pidemmällekin pitkin Espoon Rantaraittia aina Helsinkiin asti. Hieman vaativampi pyöräilijä löytää monenlaisia matkoja maantieajoon tai maastopyöräreittejä Nuuksion kansallispuistossa.

Hotel Mattsista pääset hyvin liikkeelle myös kaupunkipyörillä, sillä kaupunkipyöräparkki löytyy aivan hotellin läheisyydestä. Meillä on myös varastotilaa, jonne oman pyörän saa turvallisesti parkkiin.

Varaa nyt Pyöräilijän Staycation!

Hotel Mattsin viihtyi huoneisto sopii hyvin pidempiaikaiseen majoittumiseen.

Lähde nauttimaan alkukesän aurinkoisista ajokilometreistä ja varaa Pyöräilijän Staycation Hotel Mattsissa.

Hinta alk. 159 € / yö / 2 hlö / studio-huoneisto

Hinta sisältää:

  • majoituksen studio-huoneistossa
  • pyörävaraston
  • ravintola Frejan aamiaisen
  • ravintola Frejan illallisen kahdelle ravintolan aukioloaikojen puitteissa. Mikäli tilanne vaatii, ruoan saa huoneistoon take awayna. Ilmoitathan mahdollisista ruoka-aineallergioista tai erikoisruokavaliosta varausta tehdessäsi, jotta osaamme ottaa nämä huomioon staycationiin kuluvassa illallisessasi.

Hinnat ovat voimassa ma-la 21.4. – 31.8.2021 ajan varauksiin. Varaukset tulee tehdä 3 vrk ennen saapumista. Varaa Pyöräilijän Staycation verkkokaupastamme varauskoodilla: PROBIKE

Voit valita Pyöräilijän Staycationin myös muista huoneistotyypeistä. Tarkista suuremman huoneistotyypin hinta verkkokaupastamme Pyöräilijän Staycation -varauskoodilla.

HUOM! Kun varaat majoituksen suoraan verkkokaupastamme, saat yhden päivän ilmaiseksi Hotel Mattsin autoparkissa kaikille majoituksille, jotka ovat 15.8.2021 mennessä (normaali autoparkin hinta 17 € / päivä).

Varaa nyt

Sijaintimme länsimetron varrella mahdollistaa liikkumisen sujuvasti myös Helsinkiin. Pyöräkin kulkee kätevästi metrossa, joten myös Helsingin nähtävyydet ovat pyöräilijälle helposti saavutettavissa.

Lisätietoja antaa myyntipalvelumme:
Kassiopeia Hotels & Restaurants | puh. 040 456 2059 | email: sales@kassiopeia.fi

Mikäli joudut siirtämään tai perumaan varauksesi, voit tehdä sen kuluitta saapumispäivänä klo 18 mennessä. Lisätiedot: matts@kassiopeia.fi

Rvaintola Frejan ravintolasali.

Pyöräilijän Staycation -illallinen ravintola Frejassa

Pyöräilypäivän päätteeksi nautit maittavan kolmen aterian illallisen tunnelmallisessa ravintolassamme Frejassa. Muistathan mainita mahdollisista ruoka-aineallergioista tai erikoisruokavalioista ennakkoon, jotta osaamme ottaa nämä huomioon staycationiin kuluvassa illallisessasi.

Kassiopeian kanta-asiakkaana, Star Memberinä saat pysyviä ja vaihtuvia etuja.

Oletko jo Star Member?

Liittymällä Kassiopeian Star Memberiksi saat heti käyttöösi sekä pysyviä että kausittaisia etuja Kassiopeian hotelleihin ja ravintoloihin pääkaupunkiseudulla ja Levillä. Jäsenyys on ilmainen, sinun tarvitsee vain ladata Cardun kanta-asiakassovellus, minkä jälkeen kaikki edut kulkevat kätevästi mukana puhelimessasi. Tutustu lisää Kassiopeian kanta-asiakkuuteen osoitteessa: kassiopeia.fi

Liity nyt Star Memberiksi.

Huoneistot

Hotel Matts huoneisto, yksiö.
Studiot

Viihtyisä yhden huoneen huoneisto 140 cm leveällä sängyllä, valoisalla kylpyhuoneella, keittotilalla ja omalla parvekkeella. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Hotel Mattsin viihtyisät huoneistot ovat saatavilla niin lyhyt- kuin pitkäaikaismajoitukseen Espoossa.
Kaksiot

Kompakti kaksio omalla parvekeella. Huoneistossa viihtyisä olohuone, toimiva avokeittiö, valoisa kylpyhuone ja makuuhuone, jossa parivuode. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Viihtyisä kolmio huoneistohotelli Hotel Mattsissa Espoossa.
Kolmiot

Kahden makuuhuoneen huoneisto omalla parvekkeella. Kolmiossa viihtyisä olohuone, täysin varusteltu avokeittiö ja kaksi valoisaa kylpyhuonetta. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Neliöt

Tilavassa huoneistossa on kolme makuuhuonetta, viihtyisä olohuone, avokeittiö, erillinen wc, valoisa kylpyhuone ja oma sauna sekä huoneiston levyinen parveke. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Hotel Mattsin viihtyisät, kalustetut huoneistot tarjoavat kodinomaista majoittumista.

Ole meillä kuin kotonasi!

Huoneistomme soveltuvat yhden henkilön tai perheen majoitukseen, yhdeksi yöksi tai vaikka useammaksi kuukaudeksi. Kaikissa huoneistoissa on parveke, josta on näkymä uuden Tynnyripuiston suuntaan. Hotel Mattsin kaikki palvelut ovat käytössäsi koko vierailusi ajan.

Katso lisäinfo ja saapumisohje Hotel Mattsiin.