• Joutsen jäällä, meri
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Mitä tehdä Espoossa?

Mitä tehdä Espoossa?

Metroasema länsimetron varrella.

Vietä loma nuorekkaassa ja luonnonläheisessä Espoossa!

Espoo on monipuolinen kaupunkilomakohde, jossa voit nauttia sekä luonnosta, kulttuurista, liikunnasta että runsaasta kauppa- ja ravintolatarjonnasta. Hotel Mattsissa majoitut keskeisellä sijainnilla, erinomaisten liikenneyhteyksien, kuten länsimetron varrella.

Matinkylä kartta

Espoon monet aktiviteetit

Aktiviteettien, shoppailun ja ravintolakokemusten ystävät löytävät Espoosta itselleen sopivaa tehtävää ja nautittavaa. Kokeile Skipperi-kaupunkiveneitä ja lähde matkaan rantakahvila-ravintola Nokkalan Majakalta. Monipuolinen ostosparatiisi on aivan hotellin vieressä oleva Kauppakeskus Iso-Omena, josta löytyy myös ajanvietettä ja viihdettä koko perheelle esimerkiksi elokuvan tai Duudsonit Activity Parkin muodossa. Espoon merenranta uimarantoineen sijaitsee vain noin 2 km päässä hotellilta. Lähialueella liikkumisessa voi hyödyntää Kaupunkipyöriä keväästä syksyyn.

Nokkalan Majakka Espoon Matinkylän merenrannassa.
Nokkalan Majakka Espoon rantaraitin varrella.

Espoon Rantaraitti

Espoon Rantaraitti kulkee nimensä mukaisesti miltei rantaviivaa pitkin. Parinkymmenen kilometrin mittainen reitti tarjoaa loistavat ulkoilumaastot ja upean merimaiseman. Matkan Hotel Mattsista meren rannalle taittaa helposti joko kävellen, vuokrapyörillä tai linja-autolla. Rannassa voi pysähtyä nauttimaan mm. merenrantakahvila-ravintola Nokkalan Majakan tarjonnasta.

Duudsonit Activity Park

Espoon Duudsonit Activity Park

Koe nyt vauhdikas seikkailu Duudsonit Parkiin! Vain kivenheiton päässä hotelliltamme, kauppakeskus Iso Omenassa sijaitsevassa Duudsonit Activity Parkissa vierailet nyt edullisesti, sillä jokainen Hotel Mattsissa majoittuja saa -25 % alennuksen pääsylipun hinnasta. Kysy lisää hotellimme vastaanotosta!

Tutustu lisää Duudsonit Activity Parkiin!

Kulttuuria ja tapahtumia Espoossa

Koe Espoon kulttuuritarjonta

Espoon kulttuuritarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Museoita löytyy niin modernin taiteen ystäville kuin historian havinaa etsiville:

Elävän esityksen ystäville Espoon kulttuurikeskus ja Espoon Kaupunginteatteri tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia. Kaupunginteatteriin voit viedä myös ulkomaisen vieraasi, sillä esityksiin on aina saatavilla tekstitys englanniksi.

Syksyinen maisema Nuuksion kansallispuistossa.

Nuuksion kansallispuisto

Luontoelämykset ovat helposti saavutettavissa hotelliltamme. Matkusta luonnonhelmaan nauttimaan vaikkapa Nuuksion kansallispuiston upeasta luonnosta. Matkaa kansallispuistoon on autolla vain reilu 20 km. Myös linja-auto vie perille, tarkista aikataulut HSL: n sivuilta. Mahdollisuuksia retkeilyyn Mattsin sijainnin puolesta on monia.

Jääurheilua ja hiihtoa talvisin

Espoosta löytyy paljon tekojäitä, joissa pääsee talvisin luistelemaan. Katso Espoon tekojäät täältä. Ilmatar Areena on vain kilometrin päässä hotellistamme, josta löytyy mailallisia sekä mailattomia yleisöjäitä. Katso Espoon yleisöluisteluajat täältä. 

Espoon alueella pääset myös säiden suosiessa talvisin hiihtämään! Lue lisää täältä. Ulkoliikunta.fi-palvelusta voi tarkistaa mitkä ladut ovat hiihdettävissä.

Golfaa kesäisin Espoon viheriöillä

Espoossa on useampia laadukkaita golfkenttiä. Hotel Mattsin lähimmät golfkentät ovat Tapiola Golf vain 6,5 km päässä, ja Löfkulla Golf 12 km päässä. Helsingin puolella lähin golfkenttä on Helsingin Golfklubi, joka löytyy Talista, noin 16 km päässä hotellilta. Lue lisää läheisistä golfkentistä.

Muodostelmaluistelijoiden majoitusyhteistyökumppani.
Talvinen maisema Nokkalan venesatamasta Espoon Matinkylästä, jossa myös Hotel Matts sijaitsee.

Espoo pähkinänkuoressa

Espoo on vuonna 1972 perustettu Suomen toiseksi suurin kaupunki, jossa asuu 288 000 asukasta (syyskuu 2019). Espoon alueella on ollut asutusta kuitenkin jo noin 8000 vuoden ajan. Espoon pinta-ala on maalla 312 km² ja vesistöissä 216 km². Espoossa on 165 saarta ja 95 järveä sekä merenrantaa 58 km. Espoon kulttuurimaisemat, ympäristö ja luontoalueet vaikuttavat hieman Suomelta pienoiskoossa!