• Turvallisuus on meille tärkeää kuvan metsämaisema symboloi tätä.
  • Espoossa on paljon nähtävää ja koettavaa, lähde vaikka meriretkelle Nokkalasta!
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Nähtävää ja koettavaa

Nähtävää ja koettavaa Espoossa

Vietä loma nuorekkaassa ja luonnonläheisessä Espoossa! Majoittuessasi Hotel Mattsissa voit hyödyntää Matinkylän loistavia urheilu- ja ulkoilumaastoja sekä palveluita, joista kerromme nyt tarkemmin.

Joukko ihmisiä ulkoilemassa Espoon vehreässä luonnossa.

Moderni rantakahvila Nokkalan Majakka sijaitsee Espoon Matinkylässä.

Espoon Rantaraitti

Espoon Rantaraitti kulkee nimensä mukaisesti miltei rantaviivaa. Parinkymmenen kilometrin mittainen reitti tarjoaa loistavat ulkoilumaastot ja upean merimaiseman. Matkan Hotel Mattsista meren rannalle taittaa helposti joko kävellen, vuokrapyörillä tai linja-autolla. Rannassa voi pysähtyä nauttimaan mm. merenrantakahvila-ravintola Nokkalan Majakan tarjonnasta.

Koe Espoon kulttuuritarjonta ja aktiviteetit

Kulttuurin, shoppailun ja ravintolakokemusten ystävät löytävät Espoosta itsellesi sopivaa tehtävää ja nautittavaa. Tutustu kaupungin kulttuuritarjontaan esimerkiksi Modernin taiteen museossa EMMA:ssa tai lähde golfaamaan Espoon viheriöille. Kokeile Skipperi -kaupunkiveneitä ja lähde matkaan rantakahvila-ravintola Nokkalan Majakalta. Monipuolinen ostosparatiisi on aivan hotellin vieressä oleva Kauppakeskus Iso-Omena, josta löytyy myös ajanvietettä ja viihdettä koko perheelle. Espoon merenranta uimarantoineen sijaitsee vain noin 2 km päässä hotellilta. Lähialueella liikkumisessa voi hyödyntää Kaupunkipyöriä keväästä syksyyn.

Kaupunkipyöriä Espoon merenrannassa rantakahvila Nokkalan Majakan edustalla.
Historiallinen kesäravintola Seurasaaren Kruunu sijaitsee Helsingissä, luonnonläheisessä Seurasaaressa.

Vieraile Helsingissä

Tutustu myös Espoon vieressä sijaitsevaan pääkaupunkiimme, Helsinkiin. Helsinki on helposti saavutettavissa, sillä Hotel Matts sijaitsee Länsimetron varrella. Matka-aika Helsingin keskustaan on metrolla vain noin 20 minuuttia.

Helsingissä suosittelemme tutustumaan historialliseen Seurasaareen. Tämä kuuluisa museosaari sopii erinomaisesti päiväretkikohteeksi. Saaressa on ulkoilmamuseon lisäksi uimaranta sekä laadukas, 1890-luvulla valmistunut ravintola, Seurasaaren Kruunu terasseineen.

Modernimpaa Helsinkiin voi tutustua esimerkiksi Jätkäsaaren uudessa ja urbaanissa ekokaupunginosassa. Jätkäsaareen pääsee hyvin metrolla, josta voi jäädä pois Ruoholahden metroasemalla ja jatkaa kävellen kohti Jätkäsaarta. Jätkäsaarelaisista ravintoloista suosittelemme rennon tyylikästä ja viehättävää Vessel Bistroa, joka tarjoilee tasokasta, skandinaavis-välimerellistä à la cartea.

Nuuksion kansallispuisto

Luontoelämykset ovat helposti saavutettavissa hotelliltamme. Matkusta luonnonhelmaan nauttimaan vaikkapa Nuuksion kansallispuiston upeasta luonnosta. Matkaa kansanpuistoon on autolla vain reilu 20 km. Myös linja-auto vie perille, tarkista aikataulut HSL: n sivuilta. Mahdollisuuksia retkeilyyn Mattsin sijainnin puolesta on monia.

Golfbag mukaan lomalle ja viheriöille suoraan Hotel Mattsista!

Golfaa Espoon viheriöillä

Espoossa on useampia laadukkaita golfkenttiä. Hotel Mattsin lähin golfkenttä on Tapiola Golf vain 6,5 km päässä, ja Löfkulla Golf 12 km päässä. Helsingin puolella lähin golfkenttä on Helsingin Golfklubi, joka löytyy Talista, noin 16 km päässä hotellilta. Lue lisää läheisistä golfkentistä.

Espoo pähkinänkuoressa

Espoo on vuonna 1972 perustettu Suomen toiseksi suurin kaupunki, jossa asuu 288 000 asukasta (syyskuu 2019). Espoon alueella on ollut asutusta kuitenkin jo noin 8000 vuoden ajan. Espoon pinta-ala on maalla 312 km² ja vesistöissä 216 km². Espoossa on 165 saarta ja 95 järveä sekä merenrantaa 58 km. Espoon kulttuurimaisemat, ympäristö ja luontoalueet vaikuttavat hieman Suomelta pienoiskoossa!

Espoossa on paljon nähtävää ja koettavaa, lähde vaikka meriretkelle Nokkalasta!