• Espoossa on paljon nähtävää ja koettavaa, lähde vaikka meriretkelle Nokkalasta!
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Nähtävää ja Koettavaa

Nähtävää ja Koettavaa

Vietä loma nuorekkaassa ja luonnonläheisessä Espoossa!

Espoosta löydät aktiviteetteja, nähtävää ja koettavaa kaikkina vuodenaikoina. Majoittuessasi Hotel Mattsissa voit hyödyntää Matinkylän loistavia urheilu- ja ulkoilumaastoja sekä palveluita. Espoon merenranta uimarantoineen sijaitsee noin 2 km päässä hotellilta. Lähialueella iikkumisessa voi hyödyntää Kaupunkipyöriä keväästä syksyyn.

Myös kulttuurin, shoppailun ja ravintolakokemusten ystävät löytävät Espoosta itsellesi sopivaa tehtävää ja nautittavaa. Tutustu kaupungin kulttuuritarjontaan esimerkiksi Modernin taiteen museossa EMMA:ssa tai lähde golfaamaan Espoon viheriöille. Kokeile Skipperi -kaupunkiveneitä ja lähde matkaan rantakahvila-ravintola Nokkalan Majakalta. Monipuolinen ostosparatiisi on aivan hotellin vieressä oleva Kauppakeskus Iso-Omena, josta löytyy myös ajanvietettä ja viihdettä koko perheelle.

Tutustu Espoon monipuolisiin aktiviteetteihin ja kulttuuritarjontaan Visit Espoon sivuilta.

Kaupunkipyöriä Espoon merenrannassa rantakahvila Nokkalan Majakan edustalla.

Golfaa Espoon viheriöillä

Espoossa on useampia laadukkaita golfkenttiä. Hotel Mattsin lähin golfkenttä on Tapiola Golf vain 6,5 km päässä, ja Löfkulla Golf 12 km päässä. Helsingin puolella lähin golfkenttä on Helsingin Golfklubi, joka löytyy Talista, noin 16 km päässä hotellilta. Lue lisää läheisistä golfkentistä.

Espoon Rantaraitti

Espoon Rantaraitti kulkee nimensä mukaisesti miltei rantaviivaa. Parinkymmenen kilometrin mittainen reitti tarjoaa loistavat ulkoilumaastot ja upean merimaiseman. Matkan Hotel Mattsista meren rannalle taittaa helposti joko kävellen, vuokrapyörillä tai linja-autolla. Rannassa voi pysähtyä nauttimaan mm. merenrantakahvila-ravintola Nokkalan Majakan tarjonnasta.

Hotel Mattsin läheisyydessä kulkee Espoon rantaraitti, joka on upea luontoreitti meren ja luonnon ympäristössä.

 

Nuuksion kansallispuisto

Luontoelämykset ovat helposti saavutettavissa hotelliltamme. Matkusta luonnonhelmaan nauttimaan vaikkapa Nuuksion kansallispuiston upeasta luonnosta. Matkaa kansanpuistoon on autolla vain reilu 20 km. Myös linja-auto vie perille, tarkista aikataulut HSL: n sivuilta. Mahdollisuuksia retkeilyyn Mattsin sijainnin puolesta on monia.

Nuuksion luonnonpuisto on upea retkikohde, jossa voi helposti majoittuessa Hotel Mattsissa.

 

Vieraile Helsingissä

Tutustu myös Espoon vieressä sijaitsevaan pääkaupunkiimme, Helsinkiin. Helsinki on helposti saavutettavissa, sillä Hotel Matts sijaitsee Länsimetron varrella. Matka-aika Helsingin keskustaan on metrolla vain noin 20 minuuttia.

Helsingissä suosittelemme tutustumaan historialliseen Seurasaareen. Tämä kuuluisa museosaari sopii erinomaisesti päiväretkikohteeksi. Saaressa on ulkoilmamuseon lisäksi uimaranta sekä laadukas, 1890-luvulla valmistunut ravintola, Seurasaaren Kruunu terasseineen.

Upea silta johtaa Helsingin Seurasaareen ja ravintola-kahvila Seurasaaren Kruunuun.

 

Modernimpaa Helsinkiin voi tutustua esimerkiksi Jätkäsaaren uudessa ja urbaanissa ekokaupunginosassa. Jätkäsaareen pääsee hyvin metrolla, josta voi jäädä pois Ruoholahden metroasemalla ja jatkaa kävellen kohti Jätkäsaarta. Jätkäsaarelaisista ravintoloista suosittelemme rennon tyylikästä Vessel Burgeria sekä pientä ja viehättävää Vessel Bistroa, joka tarjoilee tasokasta, skandinaavis-välimerellistä à la cartea.

Laadukas casual fine dining ravintola Vessel Bistro tarjoilee visuaalista ja maukasta skandinaavis-välimerellistä menua Jätkäsaaressa Helsingissä.

 

Etäisyyksiä Hotel Mattsilta

Matinkylän metroasema: 0,1 km | Ostoskeskus Iso-Omena: 0,3 km | Elokuvateatteri Finnkino Omena: 0,3 km | Matinkylän jäähalli: 1 km | Duudsonit Activity Park: 0,3 km | Merenrantakahvila Nokkalan Majakka: 1,8 km | Matinkylän uimaranta: 1,9 km  |  Espoon modernin taiteen museo EMMA: 5,7 km | Otaniemi: 7,8 km | Espoo Metro Areena: 4,8 km | Tapiola Golf – lähin golfkenttä: 6,5 km | Ulkomuseo Seurasaari: 12 km | Matinkylän uimahalli – aukeaa 2021: 0,1 km| Helsingin keskusta: 13 km | Helsinki-Vantaan lentokenttä: 29 km