Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Hurmaava arvonta

Tilaa uutiskirje ja osallistut arvontaan!

Dreams for Lovers

Kaikki 6.5.2023 klo 12-16 välisenä aikana Kassiopeia Finlandin uutiskirjeen tilanneet osallistuvat arvontaan. Palkintona on Hotel Mattsin Dreams for Lovers -miniloma kahdelle.

Arvonnan suorittaa Kassiopeia Finland 8.5.2023. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti uutiskirjeen tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Palkinnon arvo on 159 € ja sen voi käyttää 3.9.2023 mennessä. Palkintoa ei voi jakaa eteenpäin tai myydä.

Tilaa uutiskirje ja voita!

Kassiopeia Finland Oy:n uutiskirjeen tilaajana saat parhaat menovinkit ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Kassiopeia Finland Oy lähettää sähköpostiisi tietoa tapahtumista, palveluista ja tarjouksista. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.
Tietosuojaseloste (Kassiopeia.fi)

*pakollinen kenttäARVONNAN SÄÄNNÖT JA PALKINTO

 1. Arvonnan järjestäjä: Kassiopeia Finland Oy, Knitter Business Park, Kutojantie 6, 02630 Espoo.
 2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen edellyttää uutikirjeen tilaamista. Markkinointiluvan voi halutessaan peruuttaa arvonta-ajan jälkeen uutiskirjeen ”poistu listalta” -linkistä. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Kassiopeia Finland Oy:n työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.
 3. Arvonta-aika: Arvontaan voi osallistua 6.5.2023 klo 12-16.  Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Palkinnon arvonta suoritetaan 8.5.2023. Kassiopeia Finland Oy pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.
 4. Palkinnot: Kassiopeia Finland Oy arpoo osallistuneiden kesken 1 kpl Hotel Mattsin Dreams for Lovers -majoituspaketti, arvo 159 €.
 5. Arpajaisvero: Kassiopeia Finland Oy maksaa arpajaisveron.
 6. Arvonta on käynnissä Ison Omenan Hurmaava kevät -tapahtumassa 6.5.2023
 7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti hänen antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta yhden (1) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.
 8. Järjestäjän vastuu: Mikäli arvonnasta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.
 9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.
 10. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.
 11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisenesteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta. Arvontaan osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.
 12. Henkilötietojen kerääminen: Tietosuojaseloste

Tarjouksemme juuri nyt!

Jäätelökesä-majoitus, kesäloman tarjous Hotel Mattsin huoneistoihin.
Jäätelöä ja lomailua!

Varaa nyt tilava huoneisto Espoon aktiviteettien äärelle. Huoneiston pakastimesta löytyy 1 litra Pingviinin vegaanista kauravaniljajäätelöä sekä 1 litra laktoositonta Pingviinin kuningatarjäätelöä.

Kaksio 129 €/yö
Kolmio 149 €/yö
Voimassa majoituksiin ajalla 23.6.–31.8.2023

Golfaaja Espoon viheriöllä.
Golfloma kotimaassa

Sykkiikö sydämesi golfille? Hyvä, sillä majoittuessasi Hotel Mattsissa löydät lähialueilta, Espoosta ja Kirkkonummelta, useita laadukkaita golfkenttiä. Katso edulliset kesäyöt golfkenttien ääreen!

Pyörä kesäisessä maisemassa vehreässä Espoossa.
Kesälomalla Mattsiin!

Varaa nyt kesän majoitukset huippuedullisesti pääkaupunkiseudun tapahtumien ja aktiviteettien pariin!

Huone kahdelle alk. 89 €/yö. Tarjous koskee majoituksia 22.6.–31.8.2023, kun varaat verkkokaupastamme viimeistään 30.6. koodilla: PROSUMMER

Dreams for Lovers
Dreams for Lovers

Hemmottele rakastasi romanttisella minilomalla! Katso inspiraatiota ohjelmaksi ihanaan aikaan sinulle ja hänelle.

Duudsonit Activity Park Espoon Matinkylässä.
Duudsonit Activity Park

Meillä majoittuville -25 % Espoon Iso Omenan Duudsonit Activity Parkin sisäänpääsystä. Katso, mitä muuta lapsiperheen ohjelmaa löytyy läheltä?

Frejan lounasbuffet
Frejan lounasbuffet arkisin

Pysähdy parempaan päivään Frejan lounasbuffettiin! Lounaalla on tarjolla sesongin mukaan vaihtuvan kasvispainotteinen alkupalapöytä, keitto sekä tasokas pääruokabuffet.

Väliaikainen asunto Hotel Mattsissa, Espoon Matinkylässä.
Väliaikainen asunto

Etsitkö väliaikaista asuntoa esimerkiksi kodin remontin ajaksi? Tutustu kattavasti varusteltuihin huoneistoihimme.

Varaa verkkokaupastamme, saat yhden ilmaisen vuorokauden autoparkissamme.
1 vrk ilmainen autoparkki

Varaa majoitus suoraan verkkokaupastamme, saat 1 vrk ilmaisen autoparkin (1 auto/varaus).