• Golfaa lomallasi Espoon Hotel Mattsissa yöpyessä.
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Golfaa lomalla

Golfaa lähikenttien viheriöillä lomallasi!

Sykkiikö sydämesi golfille? Hyvä, sillä majoittuessasi Hotel Mattsissa löydät lähialueilta useita laadukkaita golfkenttiä! Hotel Mattsin lähin golfkenttä on Espoon Tapiola Golf vain 6,5 km päässä, ja lisää golfkenttiä löytyy niin Vantaalta kuin Helsingistä. Majoitu lomallasi mukavasti tyylikkäissä hotellihuoneissa tai käytännöllisesti kodikkaissa huoneistoissa.

Golfkenttäkartta pk-seudulla, Hotel Mattsin läheisyydessä.

Hotel Mattsin läheisyydessä on useita golf-kenttiä, voit siis golfata lomallasi Espoossa.

Pickala Golf

Pickala Golfilla Kirkkonummella on kolme ainutlaatuista ja luonteeltaan erilaista 18-reiän kenttää, jotka ovat kuin Etelä-Suomi pienoiskoossa! Pickalassa voit pelata avarissa peltomaisemissa, ihailla kumpuilevaa metsää ja rauhoittua raikkaassa merenrannassa. Kentän par on 72, mutta lisäksi Garden PAR 3:ssa voi harjoitella lähestymislyöntejä, hiekkalyöntejä ja putteja kuudella haastavalla par 3 -reiällä klubrakennuksen tuntumassa, jossa avausten pituudet vaihtelevat 46-95 metrin välillä.

Lue lisää Pickala Golfin kotisivuilta.

Golfpallo odottaa vihreällä kentällä Espoossa!

Tapiola Golf

Hotel Mattsin lähikentän, Tapiola Golfin, 18-reikäinen kenttä on upeasti kumpuileva ja sen layout palvelee kaikentasoisia pelaajia. Kenttä on pituudeltaan 5629 metriä ja se on par72. Klubitalon ja parkkipaikan yhteydessä on viihtyisä kaksitasoinen range, jonka alatasolla on 13 katettua lyöntipaikkaa. Rangen ylätasolla on 13 paikkaa ja vieressä puttigreeni.

Lue lisää Tapiola Golfin kotisivuilta.

Löfkulla Golf

Espoon Ikean vieressä sijaitseva Löfkulla Golf on monipuolinen golfkeskus, jossa on 9-reikäinen golfkenttä, 60-paikkainen range, harjoitusalue sekä minigolfrata. Kentällä on kuusi par3 ja kolme par4 väylää.  Jokamieskentällä voi myös pelata ilman green cardia tai golfseuran jäsenyyttä. Löfkulla Golf löytyy noin 12 km ajomatkan päässä hotellilta.

Lue lisää Löfkulla Golfin kotisivuilta.

Golfaajia kesäisellä golfkentällä, Espoon Hotel Matts tarjoaa majoitusta golfkenttien läheisyydessä.

Talin Golfkenttä

Helsingin puolella lähin golfkenttä on Talin golfkenttä, joka löytyy noin 16 km päässä hotellilta. Viihdy jo vuonna 1932 perustetulla 18-reikäisellä kentällä, jossa vanhat puut ja kaunis kartanomiljöö luovat ainutlaatuisen tunnelman. Kentälle ovat ominaisia pienet ja liukkaat viheriöt sekä lyhyet siirtymät väylien välillä. Kentän par on 71.

Lue lisää Talin golfkentästä.

Hotel Mattsin tyylikkäät huoneistot Espoon Matinkylässä.

Majoitu mukavasti golf -lomallasi!

Meiltä löytyy tällä hetkellä majoitusvaihtoehtoina kodikkaat huoneistot: valitse yksiö, kaksio, kolmio tai neliö! Hotellihuoneemme ovat saatavilla 22.6.2021 lähtien. Sijaintimme länsimetron varrella mahdollistaa liikkumisen sujuvasti lähialueen golfkentille. Ravintolamme Frejan raikas ja monipuolinen aamiainen kuuluu aina majoituksen hintaan.

Varaa majoituksesi golflomallesi myyntipalvelustamme:
Kassiopeia Hotels & Restaurants | puh. 040 456 2059 | email: sales@kassiopeia.fi

Hotel Mattsin katutasossa sijaitsevan ravintola Frejan ravintolasali Espoon Matinkylässä.

Nauti aamiainen, lounas tai illallinen Frejassa

Aikaisen golfkierroksen jälkeen on hienoa nauttia maittava aamiainen tai virkistävä lounas ja illalla viettää vielä aikaa hyvässä seurassa makunautintojen äärellä. Ravintolassamme Frejassa voit nauttia ihanan hotelliaamiaisen 23.6. lähtien ja lounasta arkena. Tutustu myös kesäiseen à la carteen sekä Frejan juomavalikoimaan.

Ravintolamme erikoisuutena on Frejan oma pruuvi, joka tarjoaa erilaisen makumatkan juomien maailmaan joka kuukausi. Voit kokea pruuvimme yksin, kaksin tai porukalla. Kysy lisää henkilökunnaltamme, kerromme mielellämme, mikä on kuukauden pruuvi!

Hotel Matts on lemmikkiystävällinen hotelli Espoossa golfkenttien läheisyydessä.

Olemme lemmikkiystävällinen hotelli!

Meiltä löytyy myös lemmikkiystävällisiä huoneita ja huoneistoja, joihin perheen lemmikitkin ovat tervetulleita. Kerrothan varausta tehdessäsi, että kanssasi on majoittumassa myös lemmikki, niin osaamme varata teille sopivan huoneiston.

Kassiopeian kanta-asiakkaana, Star Memberinä saat pysyviä ja vaihtuvia etuja.

Oletko jo Star Member?

Liittymällä Kassiopeian Star Memberiksi saat heti käyttöösi sekä pysyviä että kausittain vaihtuvia etuja hotelleihimme ja ravintoloihimme pääkaupunkiseudulla ja Levillä. Star Memberiksi voit liittyä Cardu-sovelluksessa, joten kaikki edut kulkevat mukanasi puhelimessa.

Liity nyt Star Memberiksi.