• Hotel Matts golf puttigreen
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / #MattsGolf arvonta

Osallistu arvontaan ja voita golf-paketti Leville!

Arvonnan säännöt

Arvomme 1 kpl golf-viikonloppupaketin kahdelle (arvo noin 300 €) Hotel Levi Panoramaan ja Levi Golfiin.

Näin olet mukana arvonnassa:

1. Pelaa Hotel Mattsin puttihaaste hotellin aulassa sijaitsevalla puttigreenillä. Puttihaasteen säännöt löytyvät alempaa.
2. Kirjoita tuloksesi tuloskortille, jonka saat puttigreeniltä.
3. Ota kuva itsestäsi tuloskortin kanssa.
4. Postaa kuva Instagramiin hashtagilla #MattsGolf
Huomioithan, että tilisi tulee olla julkinen, jotta näemme postauksesi.
5. Olet mukana arvonnassa.

Arvontaan voi osallistua 24.5.-2.7.2023. Arvonta suoritetaan 3.7.2023. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti Instagram-viestillä.

Puttihaasteen säännöt (video):

1. Puttaa viisi palloa aloituspisteeltä kohti reikää.
2. Aikaa suorittamiseen on 15 sekuntia.
3. Jokaisesta ohi menneestä pallosta mitataan etäisyys pallon sivusta reiän reunaan (1cm tarkkuudella).
4. Jokaisen laitaan osuneen pallon mitaksi tulee 100cm.
5. Ohi menneiden pallojen yhteismitta on tuloksesi.


#MATTSGOLF ARVONNAN SÄÄNNÖT JA PALKINTO

 1. Arvonnan järjestäjä: Kassiopeia Finland Oy, Knitter Business Park, Kutojantie 6, 02630 Espoo.
 2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Kassiopeia Finland Oy:n työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.
 3. Arvonta-aika: Arvontaan voi osallistua 24.5.-2.7.2023. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Palkinnon arvonta suoritetaan 3.7.2022. Kassiopeia Finland Oy pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.
 4. Palkinnot: Kassiopeia Finland Oy arpoo osallistuneiden kesken 1 kpl golf-viikonloppupaketin kahdelle (arvo n. 300 €) Hotel Levi Panoramaan ja Levi Golfiin. Palkinto sisältää kahden yön majoituksen Hotel Levi Panoraman Standard-huoneessa kahdelle henkilölle sekä Levi Golfin pelioikeudet kahdelle hengelle kahden päivän ajaksi. Palkinnon voi käyttää 30.9.2023 asti.
 5. Arvonta on käynnissä Hotel Mattsissa ja Instagramissa 24.5.-2.7.2023.
 6. Voittajille ilmoittaminen: Voittajalle ilmoitetaan Instagramin yksityisviestillä. Voittajan nimi voidaan julkaista kilpailun järjestäjän internetsivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta yhden (1) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.
 7. Järjestäjän vastuu: Mikäli arvonnasta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.
 8. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.
 9. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.
 10. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisenesteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta. Arvontaan osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.
 11. Henkilötietojen kerääminen: Arvontaa varten annettuja yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon. Henkilötietoja kerätään ja tallennetaan vain väliaikaisesti arvonnan tai kilpailun järjestämiseksi. Tietoja käytetään ainoastaan arvonnan suorittamiseksi, yhteydenottamiseksi voittajaan/voittajiin sekä mahdollisen palkinnon toimittamiseksi. Kassiopeia Finland Oy:n tietosuojaseloste
 12. Arpajaisvero: Kassiopeia Finland Oy maksaa arpajaisveron.
Ladies European Tour Pickala

Ladies European Tour kisatarjous!

Varaa majoitus Mattsista kilpailun ajaksi!
Yksittäiset varaukset varattavissa välille 25.6.-2.7. varauskoodilla PROEVENT -15% alennuksella päivän joustavasta hinnasta.

Varaa nyt majoitus

Lisätiedot kilpailusta: https://ladiesopenpickala.fi/

Varaa Golfloma itselle tai lahjaksi

Nyt voit varata golfloman Hotel Mattsiin! Vaihtoehtona on huone tai huoneistomajoitus. Valitse ajankohta, tutustu golfpaketteihimme ja varaa golfloma Pickalan viheriöille.2-bedroom apartment

Hyvin varustellut huoneistot

Viihtyisät huoneistomme soveltuvat hyvin urheilijoiden, valmentajien, huoltajien ja tukijoukkojen tarpeisiin.

 • Tilaa myös pienimuotoisille palavereille ja kehonhuoltoon
 • Hyvin varusteltu keittiö ruoanlaittoon ja eväiden säilytykseen
 • Pyykinpesukone ja kuivausrumpu
 • Oma parveke
 • WiFi
 • Ravintola Frejan runsas buffet-aamiainen kuuluu majoituksen hintaan

Tutustu huoneistoihimme!

 

Huoneet

Vaihtoehtoja yhden hengen huoneista saunallisiin sviitteihin.

 • Nauti palauttavista yöunissa hotellin hyvissä sängyissä.
 • Väliovella yhdistettävät Combi-huoneet toimivat isona tilana ja illalla erillisinä huoneina. Kummassakin huoneessa oma kylpyhuone, wc sekä ovi käytävään.
 • Wifi-yhteys
 • Ravintola Frejan buffet-aamiainen kuuluu majoituksen hintaan.

Tutustu hotellihuoneisiimme!

Aamiainen Breakfast

Terveelliset ja monipuoliset ruoat urheilijan päivään

Ravintolamme Freja tarjoaa maittavat ruoat aamiaisesta iltamyöhään. Yhteisen ruokailun koko joukkueelle ja kannustusjoukoille voi nauttia myös kokous- ja tapahtumatilamme omassa rauhassa. Katso esimerkkimenut Ravintola Frejan sivuilta, joihin on mahdollisuus tehdä muutoksia saatavuuden mukaan.

Golfkenttäkartta pk-seudulla, Hotel Mattsin läheisyydessä.

Espoossa, Kirkkonummella ja Siuntiossa on runsaasti viheriöitä golfharrastajalle. Hotel Mattsissa majoitutkin lähellä useita golfkenttiä ja nautit kattavista palveluistamme helppojen kulkuyhteyksen päässä pelikentistä.

Huoneistot

Hotel Matts' Studio in Espoo.
Studiot

Viihtyisä yhden huoneen huoneisto 140 cm leveällä sängyllä, valoisalla kylpyhuoneella, keittotilalla ja omalla parvekkeella. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Hotel Matts' apartment in Espoo.
Kaksiot

Kompakti kaksio omalla parvekeella. Huoneistossa viihtyisä olohuone, toimiva avokeittiö, valoisa kylpyhuone ja makuuhuone, jossa parivuode. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Hotel Matts huoneisto kolmio
Kolmiot

Kahden makuuhuoneen huoneisto omalla parvekkeella. Kolmiossa viihtyisä olohuone, täysin varusteltu avokeittiö ja kaksi valoisaa kylpyhuonetta. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Neliöt

Tilavassa huoneistossa on kolme makuuhuonetta, viihtyisä olohuone, avokeittiö, erillinen wc, valoisa kylpyhuone ja oma sauna sekä huoneiston levyinen parveke. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää

Huoneet

Hotel Matts standard-room in Espoo.
Standard

Viihdy tyylikkäissä 24 m² Standard -huoneissamme nauttien kauniista skandinaavisesta sisustuksesta. Istahda mukavaan nojatuoliin tai rentoudu katsoen suosikkielokuvaasi taulutelevisiosta sängyssä loikoillen.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin junirsviitti Espoon Matinkylässä.
Junior Sviitti

Skandinaavisesti, rauhallisin sävyin sisustetut 34 m² kokoiset Junior Sviittimme antavat ripauksen lisäluksusta ja -tilaa vierailuusi. Nauti yöunista King Size sängystä ja valoisasta kylpyhuoneesta!

Lue lisää
Superior-room Hotel Matts.
Superior

Tervetuloa viihtymään 24 m² kokoisiin skandinaavisesti sisustetuihin Superior -huoneisiimme. Rentoudu nojatuolissa nauttien kupillinen kuumaa tai katsele mukavassa sängyssä suosikkiohjelmiasi taulutelevisiosta.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin sviitti Espoon Matinkylässä.
Sviitti

Erityisen tilavat ja viihtyisät 49,5 m² kokoiset Sviittimme tuovat arvokkuutta ja tilantuntua vierailuusi! Sviiteissä on erillinen makuuhuone King Size sängyllä, olohuone, valoisa kylpyhuone ja oma sauna!

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin Stand Combiard -huone Espoon Matinkylässä.
Standard Combi

Toisiinsa yhdistettävissä Standard Combi -huoneissamme majoitut vaikka koko perheesi kanssa. Viihtyisissä, rauhallisin sävyin sisustetuissa huoneissa on erillisvuoteet ja lisävuodemahdollisuus.

Lue lisää