• Hotel Mattsin huone Espoon Matinkylässä.
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Avajaiskesän tarjoukset

Avajaiskesän edulliset hinnat Hotel Mattsissa!

Hotel Matts standard-room in Espoo.

Avajaistarjoukset huoneissa

Hyödynnä nyt mahtavat avajaistarjouksemme ja vietä loma aktiviteetteja, merenrantareittejä ja elämyksiä tarjoavassa Espoossa.

Esimerkiksi Standard-huone alk. 89 € / vrk

Hinnat ovat voimassa 22.6.-31.7.2021

Hotel Matts on uusi, moderni hotelli ja huoneistohotelli Espoon Matinkylässä, Länsimetron varrella. Hotellissa on skandinaavisen tyylikkäät huoneet, jotka ovat saatavilla 22.6.2021 alkaen. Mattsin palveluihin kuuluu myös ravintola Freja, kattokerroksen saunat ja pysäköinti hotellin parkkihallissa. Osa huoneistamme on lemmikkiystävällisiä.

Katso avajaiskesän 2021 edulliset huonehinnat!

Huoneet

Hotel Matts standard-room in Espoo.
Standard

Viihdy tyylikkäissä 24 m² Standard -huoneissamme nauttien kauniista skandinaavisesta sisustuksesta. Istahda mukavaan nojatuoliin tai rentoudu katsoen suosikkielokuvaasi taulutelevisiosta sängyssä loikoillen.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin junirsviitti Espoon Matinkylässä.
Junior Sviitti

Skandinaavisesti, rauhallisin sävyin sisustetut 34 m² kokoiset Junior Sviittimme tuovat ripauksen lisäluksusta ja -tilaa vierailuusi. Nauti yöunista King Size sängystä ja valoisasta kylpyhuoneesta!

Lue lisää
Superior-room Hotel Matts.
Superior

Tervetuloa viihtymään 24 m² kokoisiin skandinaavisesti sisustetuihin Superior -huoneisiimme. Rentoudu nojatuolissa nauttien kupillinen kuumaa tai katsele mukavassa sängyssä suosikkiohjelmiasi taulutelevisiosta.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin sviitti Espoon Matinkylässä.
Sviitti

Erityisen tilavat ja viihtyisät 49,5 m² kokoiset Sviittimme tuovat arvokkuutta ja tilantuntua vierailuusi! Sviiteissä on erillinen makuuhuone King Size sängyllä, olohuone, valoisa kylpyhuone ja oma sauna!

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin Stand Combiard -huone Espoon Matinkylässä.
Standard Combi

Toisiinsa yhdistettävissä Standard Combi -huoneissamme majoitut vaikka koko perheesi kanssa. Viihtyisissä, rauhallisin sävyin sisustetuissa huoneissa on erillisvuoteet ja lisävuodemahdollisuus.

Lue lisää
Huoneistohotelli Hotel Mattsin huoneisto Espoon Matinkylässä.

Avajaistarjoukset huoneistoissa

Hyödynnä edulliset avajaistarjouksemme Hotel Mattsin viihtyisissä huoneistoissa. Huoneistoja meillä on yksiöistä aina tilaviin, neljän huoneen ja saunan huoneistoihin.

Esimerkiksi Studio-huoneisto alk. 99 € / vrk

Hinnat ovat voimassa 19.2.-25.6.2021

Katso avajaiskesän 2021 edulliset majoitukset huoneistoissamme!

Huoneistot

Hotel Matts huoneisto, yksiö.
Studiot

Viihtyisä yhden huoneen huoneisto 140 cm leveällä sängyllä, valoisalla kylpyhuoneella, keittotilalla ja omalla parvekkeella. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Hotel Mattsin viihtyisät huoneistot ovat saatavilla niin lyhyt- kuin pitkäaikaismajoitukseen Espoossa.
Kaksiot

Kompakti kaksio omalla parvekeella. Huoneistossa viihtyisä olohuone, toimiva avokeittiö, valoisa kylpyhuone ja makuuhuone, jossa parivuode. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Viihtyisä kolmio huoneistohotelli Hotel Mattsissa Espoossa.
Kolmiot

Kahden makuuhuoneen huoneisto omalla parvekkeella. Kolmiossa viihtyisä olohuone, täysin varusteltu avokeittiö ja kaksi valoisaa kylpyhuonetta. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Neliöt

Tilavassa huoneistossa on kolme makuuhuonetta, viihtyisä olohuone, avokeittiö, erillinen wc, valoisa kylpyhuone ja oma sauna sekä huoneiston levyinen parveke. Yli 7 vrk majoitusvaraukset myyntipalvelustamme.

Lue lisää
Hotel Mattsin katutasossa sijaitsevan ravintola Frejan ravintolasali Espoon Matinkylässä.

Ravintola Freja

Ravintola Frejassa voit nauttia ravitsevan hotelliaamiaisen ilman majoitustakin 23.6.2021 lähtien. Tasokan, viikoittain vaihtuva lounasmenu on tarjolla arkisin ja kesäinen à la cartemme on saatavilla 9.6. alkaen.

Frejassa voit kokea myös ravintolan oman, kuukausittain vaihtuvan pruuvin, jossa pääset makumatkalle juomien maailmaan. Pruuvipakettiin kuuluu kolme maisteltavaa juomaa, tasting-alusta ja ”lunttilappu” jälkipohdintoja varten. Tastingin voi tehdä omassa parhaassa seurassa yksin, kaksin tai vaikkapa pienellä porukalla.

Katso Frejan juomavalikoima ja tutustu pruuviin!