• Hotelli Hotel Matts Espoon Matinkylässä.
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Säännöt Staycation-arvonnassa

Viralliset säännöt Staycation Instagram-arvonnassa:

Järjestäjä: Arvonnan järjestää Espoon jäätaiturit yhteistyössä Hotel Mattsin kanssa. Tämä arvonta tai mikään sen osista ei ole Instagramin tai Facebookin järjestämä, sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja ja sääntöjä.

Arvonta-aika: Arvonta alkaa 19.1.2022 klo 8.00 ja päättyy 31.1.2022 klo 12.00. Voittaja arvotaan 2.2.2022.

Osallistuminen: Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 15-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Kampanjaan voi osallistua kommentoimalla julkaisua @espoonjaataiturit Instagram -sivulla (https://www.instagram.com/espoonjaataiturit/). Kampanjaan voi osallistua vain kerran. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

Palkinto ja siitä ilmoittaminen: Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan staycation-palkinto: yhden yön majoitus 2 henkilölle Superior-luokan huoneessa + hedelmä-vaahtokarkkitarjotin (arvo 159,00 €). Voittaja julkistetaan arvontajulkaisun alkuperäisessä kommenttikentässä. Lunastaakseen palkinnon tulee voittajan itse olla yhteydessä yksityisviestillä @espoonjaataiturit Instagram -sivulla viimeistään 7.2.2022. Mikäli voittaja ei ole yhteydessä viimeistään edellä mainittuna ajankohtana, voitto mitätöityy ja järjestäjällä on oikeus arpoa/valita uusi voittaja. Palkinto toimitetaan voittajalle sähköpostitse.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi @espoonjaataiturit Instagram -sivulla. Arvontaan osallistuminen on vastikkeetonta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Kilpailun muut ehdot:

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta kampanjaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Järjestäjä käsittelee kampanjaan osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkinnon luovuttamiseksi. Osallistumalla kampanjaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa Instagramissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä ilmoittaa kampanjan markkinointikanavassa ja tällä sivulla, mikäli se joutuu tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Kilpailua varten annettuja yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon. Henkilötietoja kerätään ja tallennetaan vain väliaikaisesti arvonnan tai kilpailun järjestämiseksi. Tietoja käytetään ainoastaan arvonnan tai kilpailun suorittamiseksi, yhteydenottamiseksi voittajaan/voittajiin sekä mahdollisen palkinnon toimittamiseksi. Kilpailun tai arvonnan järjestäjänä ja henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii Kassiopeia Hotels & Restaurants.