• Golfaa lomallasi Espoon Hotel Mattsissa yöpyessä.
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
1 huone 1 aikuinen 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuista
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Kassiopeia.fi / Hotel Matts / Golfaa lomalla

Golfaa lähikenttien viheriöillä!

Golfkenttäkartta pk-seudulla, Hotel Mattsin läheisyydessä.

Sykkiikö sydämesi golfille? Hyvä, sillä majoittuessasi Hotel Mattsissa löydät lähialueilta useita laadukkaita golfkenttiä! Hotel Mattsin lähin golfkenttä on Espoon Tapiola Golf vain 6,5 km päässä, ja lisää golfkenttiä löytyy niin Vantaalta kuin Helsingistä. Majoitu lomallasi mukavasti tyylikkäissä hotellihuoneissa tai käytännöllisesti kodikkaissa huoneistoissa.

Hotel Mattsin läheisyydessä on useita golf-kenttiä, voit siis golfata lomallasi Espoossa.

Pickala Golf

Pickala Golfilla Kirkkonummella on kolme ainutlaatuista ja luonteeltaan erilaista 18-reiän kenttää, jotka ovat kuin Etelä-Suomi pienoiskoossa! Pickalassa voit pelata avarissa peltomaisemissa, ihailla kumpuilevaa metsää ja rauhoittua raikkaassa merenrannassa. Kentän par on 72, mutta lisäksi Garden PAR 3:ssa voi harjoitella lähestymislyöntejä, hiekkalyöntejä ja putteja kuudella haastavalla par 3 -reiällä klubrakennuksen tuntumassa, jossa avausten pituudet vaihtelevat 46-95 metrin välillä.

Lue lisää Pickala Golfin kotisivuilta.

Golfpallo odottaa vihreällä kentällä Espoossa!

Tapiola Golf

Hotel Mattsin lähikentän, Tapiola Golfin, 18-reikäinen kenttä on upeasti kumpuileva ja sen layout palvelee kaikentasoisia pelaajia. Kenttä on pituudeltaan 5629 metriä ja se on par72. Klubitalon ja parkkipaikan yhteydessä on viihtyisä kaksitasoinen range, jonka alatasolla on 13 katettua lyöntipaikkaa. Rangen ylätasolla on 13 paikkaa ja vieressä puttigreeni.

Lue lisää Tapiola Golfin kotisivuilta.

Löfkulla Golf

Espoon Ikean vieressä sijaitseva Löfkulla Golf on monipuolinen golfkeskus, jossa on 9-reikäinen golfkenttä, 60-paikkainen range, harjoitusalue sekä minigolfrata. Kentällä on kuusi par3 ja kolme par4 väylää.  Jokamieskentällä voi myös pelata ilman green cardia tai golfseuran jäsenyyttä. Löfkulla Golf löytyy noin 12 km ajomatkan päässä hotellilta.

Lue lisää Löfkulla Golfin kotisivuilta.

Golfaajia kesäisellä golfkentällä, Espoon Hotel Matts tarjoaa majoitusta golfkenttien läheisyydessä.

Talin Golfkenttä

Helsingin puolella lähin golfkenttä on Talin golfkenttä, joka löytyy noin 16 km päässä hotellilta. Viihdy jo vuonna 1932 perustetulla 18-reikäisellä kentällä, jossa vanhat puut ja kaunis kartanomiljöö luovat ainutlaatuisen tunnelman. Kentälle ovat ominaisia pienet ja liukkaat viheriöt sekä lyhyet siirtymät väylien välillä. Kentän par on 71.

Lue lisää Talin golfkentästä.

Majoitu mukavasti golf -lomallasi!

Hotel Matts standard-room in Espoo.
Standard

Viihdy tyylikkäissä 24 m² Standard -huoneissamme nauttien kauniista skandinaavisesta sisustuksesta. Istahda mukavaan nojatuoliin tai rentoudu katsoen suosikkielokuvaasi taulutelevisiosta sängyssä loikoillen.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin junirsviitti Espoon Matinkylässä.
Junior Sviitti

Skandinaavisesti, rauhallisin sävyin sisustetut 34 m² kokoiset Junior Sviittimme antavat ripauksen lisäluksusta ja -tilaa vierailuusi. Nauti yöunista King Size sängystä ja valoisasta kylpyhuoneesta!

Lue lisää
Superior-room Hotel Matts.
Superior

Tervetuloa viihtymään 24 m² kokoisiin skandinaavisesti sisustetuihin Superior -huoneisiimme. Rentoudu nojatuolissa nauttien kupillinen kuumaa tai katsele mukavassa sängyssä suosikkiohjelmiasi taulutelevisiosta.

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin sviitti Espoon Matinkylässä.
Sviitti

Erityisen tilavat ja viihtyisät 49,5 m² kokoiset Sviittimme tuovat arvokkuutta ja tilantuntua vierailuusi! Sviiteissä on erillinen makuuhuone King Size sängyllä, olohuone, valoisa kylpyhuone ja oma sauna!

Lue lisää
Hotelli Hotel Mattsin Stand Combiard -huone Espoon Matinkylässä.
Standard Combi

Toisiinsa yhdistettävissä Standard Combi -huoneissamme majoitut vaikka koko perheesi kanssa. Viihtyisissä, rauhallisin sävyin sisustetuissa huoneissa on erillisvuoteet ja lisävuodemahdollisuus.

Lue lisää
Hotel Mattsin tyylikkäät huoneistot Espoon Matinkylässä.

Huoneistot sopivat pidempään majoittumiseen

Pidempään majoittumiseen sopivat loistavasti kattavasti varustellut huoneistomme. Valitse yksiö, kaksio, kolmio tai neliö, jossa voit nauttia myös huoneiston oman saunan löylyistä. Sijaintimme länsimetron varrella mahdollistaa liikkumisen sujuvasti lähialueen golfkentille. Ravintolamme Frejan raikas ja monipuolinen aamiainen kuuluu aina majoituksen hintaan.

Varaa nyt

Nauti aamiainen, lounas tai illallinen Frejassa

Aikaisen golfkierroksen jälkeen on hienoa nauttia maittava aamiainen tai virkistävä lounas ja illalla viettää vielä aikaa hyvässä seurassa makunautintojen äärellä.

Lemmikkihuoneet

Olemme lemmikkiystävällinen hotelli!

Meiltä löytyy myös lemmikkiystävällisiä huoneita ja huoneistoja, joihin perheen lemmikitkin ovat tervetulleita. Kerrothan varausta tehdessäsi, että kanssasi on majoittumassa myös lemmikki, niin osaamme varata teille sopivan huoneiston.

Kassiopeian kanta-asiakkaana, Star Memberinä saat pysyviä ja vaihtuvia etuja.

Oletko jo Star Member?

Liittymällä Kassiopeian Star Memberiksi saat heti käyttöösi sekä pysyviä että kausittain vaihtuvia etuja hotelleihimme ja ravintoloihimme pääkaupunkiseudulla ja Levillä. Star Memberiksi voit liittyä Cardu-sovelluksessa, joten kaikki edut kulkevat mukanasi puhelimessa.

Liity nyt Star Memberiksi.